De tots és sabut que la web de l'ajuntament de Santanyi, que pagan tots els ciutadans del municipi de Santanyí, només publica noticies que fan propaganda al PP.

Aquests dies s'ha inaugurat l'unitat bàsica del centre de Salut a Cala D'or, hi assistir el conseller i altres càrrecs de la Conselleria de Salut a més del batle de Santanyí i altres regidors.

Aquesta noticia no ha estat publicada a la web, suposadament perquè en aquest acte tenia més importància el PSOE que no el PP.

Com deim de tots ja és sabut aquest tipus d'actuacions, però el que no és pot consentir és la publicació de noticies amb importants errors, una vegada més és dona a conèixer la mala gestió dels que governen i en aquest cas de la cap de premsa de l'ajuntament de Santanyí, amb un sou de 19.000 euros, i la seva falta d'interés en fer les coses.

Dia 3 de Febrer varen publicar a la web de l'ajuntament la noticia de que l'Ajuntament de Santanyí compra cartutxos a Medi Ambient per lluitar contra la processionària, tot molt correcte menys el gran error que hi ha a la noticia, des de fa tres anys el president de la Societat de caçadors ja no és el senyor Miquel Roig.

Senyors un poc més d'intrès en fer les feines¡¡

11 Comments:

  1. Anònim said...
    Enhorabona, als administradors del blog per avisar del gran error de la noticia, a la web de l'ajuntament ja l'han rectificada.
    Joan Vidal. said...
    Administrador/a diu:
    Aquests dies s'ha inaugurat l'unitat bàsica del centre de Salut a Cala D'or, hi assistir el conseller i altres càrrecs de la Conselleria de Salut a més del batle de Santanyí i altres regidors.
    Aquesta noticia no ha estat publicada a la web, suposadament perquè en aquest acte tenia més importància el PSOE que no el PP.


    I jo que hagues jurat que el que li pica més a s'administrador/a d'aquest blog és que ell/a surt a sa foto de sa inuguració des centre de Cala d'Or i no es pot contemplar a sa web de la sala.

    yaaaahhhhaaaaaaaaaaa...
    Miquel Amengual said...
    La veritat es que es una autèntica "bomba" aquesta notícia, els hauríen de tancar tots a sa presó!!!!!

    Se que aquesta notícia que comentaré no li arriba ni de bon troç a la que heu publicat vosaltres però he de dir "ja ho vaig dir", avui definitivament s'ha enfonsat el troç de vaixell gubernamental que quedava a la superficie, com ja vaig dir, i seguesc diguent que sempre serà així, el partidet independent que sempre te "sa clau", ha enfosat els interessos de tota una comunitat autònoma, "ja ho vaig dir" n'estam farts de pactes de retrocés, n'estam farts de partits independents que només volen comandar a costa dels nostres interessos, "ja ho vaig dir" es veia venir tot això, pactes anti PP.... no voldria haver de tornar a dir "ja ho vaig dir" a les nostres eleccions locals, pensau amb el cap, mirau el que ha passat, ens ha de servir d'avís.
    Els administradors del blog estan intentan tirar terra damunt l'equip de govern de Santanyí amb moltes paraules pronunciades desde la malícia i els interessos pròpis però per molt que parlin, abans d'anar a votar, farem la pròva de agafar el full de la campanya electoral de la pasada legislatura i mirarem a cada nucli el que es và prometer i el que s'ha fet, això no ens enganarà.
    Aire Fresc said...
    Pensa que a la darrera legislatura que governava el PP la corrupció que hi havia, ara pensa a Santanyí després de 30 anys tot el que hi ha per tapar, i això, encara que tu diguis que no, per ventura per interessos teus, a Santanyí es necessari un CANVI.

    Hi ha ocasions que per arreglar una cosa que no va bé, s'ha de acabar de rompre.
    Joan Vidal. said...
    Clar que sí que fa falta un canvi a Santanyí, sempre es pot millorar alguna cosa.
    Propòs que avui en Miquel de Can Vadell no tanqui de tot el vespre perquè pogueu celebrar dies tan "gloriosos" com el d'avui.
    Sa primera a sa salut des conseller de turisme... hipp...hipp....perdó...hipp.


    uuuuaaaaaaahhhhaaaajaaaaa....

    Sabeu que n'heu fet de befa, ara vos tocara rebre un poc.
    Julià Vila said...
    Jo no riuria tan fort.
    La bomba del Palma Arena, i dues més que estan a punt de pastora esclataran just abans de que comenci la campanya.
    Ja te vendrà sa teva, milanot....
    Miquel Amengual said...
    Per moltes que en venguin, no n'hi haurà cap com aquesta,això ha estat un circ, una legislatura per fer riure a tot l'estat Espanyol i crec que això tothom ho ha vist, no hem aconseguit res del Govern de Madrid, ni hem tres es net del que s'ha fet per les illes aquests dos anys i mig, a part de rillales als externs. Els pactes mai han funcionat i mai ho faràn, l'ex-president imputat, Jaume Matas, a costa del seu carrec va fer una campanya per treure l'absoluta i desfer-se d'aquests virons que menjan per dins tant si es lleu com si son ossos, no ho va aconseguir i va perdre la presidència. Que va fer el senyor Antich, aferrarse a un ferro vermell contal de governar i treure dafora el PP, i ara tenim lo que ens mereixem, però no patiu, serà el darrer pic, ja en tenim prou de pactes de perdedors....

    Julià, m'estim més 3 Palmas Arena i un govern que sap governar i dona estabilitat i harmonia a la societat que un govern nitid i que no son capaços de cordar-se ses sabates.
    Anònim said...
    Bé això és com tot a cadascú li arribarà la seva, de moment els Uemitas estan acollonits.... i si estan així és perqué tenen motius, jo estic ben tranquil i donc cada vespre.
    Aire Fresc said...
    I tu Miquel Amengual també vols un ajuntament que ja està en el límit del seu endeutament, que no ha fet res en tota aquesta legislatura, més que xapuces amb el doblers del Plan E, que tots són assesors i una cap de premsa que no saben ni qui és el president del caçadors, però si que saben el que cobren cada mes.

    Un ajuntament amb un equip de govern desfet que estan enfrentats uns amb els altres, arribant al punt de fer dimitir un d'ells i encara els seus companys són capaços de dir que el motiu és una malaltia.
    Una sentencia del tribunal suprem dins un calaix que els que governen no en volen xerrar.

    Miquel Amengual jo visc al municipi de Santanyí i poc interès tenc amb Palma o Madrid em preocupa el meu redol.
    Anònim said...
    Tots van caient un enrere l'altre, no patiu... tant "uemitas" com "peperos" com "psmeros" com "psoemeros....
    sigui d'una manera o altre, i si no, les fan caure.
    I aquí, podem observar lo mes característic que tenim els santanyiners... ser un bufes, sempre rient-mos d'els altres, en vers de mirar a dins ca nostra, que mes d'un el te gros al berenar a dins ca seva....i arreglar-ho!!!!!!!
    Julià Vila said...
    Crec que t'equivoques, Anònim; els uemites van caient, això és vera, però PSOE i PP tenen el poder judicial molt més controlat que els d'UM. La separació i independència del poder executiu respecte del judicial és pura fantasia. Els dos partits polítics grans, però sobre tot el PP, tenen un poder desmesurat i una manca absoluta de democràcia interna, en nom de la absurda "cohesió del partit" no es tolera el debat intern, ni la discrepància, ni la aportació de nous suggeriments, el partit és lo primer, va per davant des poble, de ses persones i de ses idees. Paradoxalment es tracta de petits règims dictatorials, dins els quals els afiliats al PP semblen trobar-se tan a gust. Qui es mou no surt a sa foto. Amb tant de poder controlen (apart dels mitjans de comunicació) ses poltrones de la justícia i es reparteixen els juristes als tribunals superiors. A UM, com és de suposar, aquest àmbit li ve un poc gros.
    L'altra observació que fas sobre els santanyiners em sembla encertada:
    I aquí, podem observar lo mes característic que tenim els santanyiners... ser un bufes, sempre rient-mos d'els altres, en vers de mirar a dins ca nostra
    Et deixes dos aspectes dels santanyiners: som falsos, més que un bitllet de set euros, i tenim una absoluta manca d'iniciativa, mos encanta criticar als polítics del "bàndol" contrari, però som incapaços de aportar una sola alternativa, una sola idea. Som tan vius que ja tenim una opinió formada sobre totes les coses del mon mundial, a l'hora d'argumentar ses nostres posicions ja improvisarem els arguments, sempre podrem recórrer a la desqualificació personal.
    Has fet bé de referir-te només als santanyiners, perquè al manco els curiablanquers no són així.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites