A la sessió plenària del ple del Parlament, la diputada del PP, Catalina Soler, ha demanant la dimissió a la Consellera d’Indústria, Francesca Vives, per haver deixat caducar la sanció de 102.000 euros de la Gravera Sa Creu.

Però senyora diputada vostè no sap que no és el mateix receptar que prendre, el mateix remei el pot receptar als que governen a Santanyí, també del PP.

Fa 5 anys que els del PP tenen una sentencia del Tribunal Suprem que denega la llicencia d’obres d’una vivenda, dins un calaix, suposadament esperant també la seva prescripció.

No sols no estan fent res per fer complir la sentencia, sinó que intenten clasificar els terrenys com a nucli rural per legalitzar l’infracció.

L'interés general dels curiablanquers i curiablanqueres i de tots els ciutadans del Municipi de Santanyí no és les sancions a la gravera per part de les administracions, ni la gran lluita o millor dit persecusió política que fan els que governen a Santanyi PP contra els propietaris de la gravera, l'interés dels ciutadans del Municipi de Santanyí és la reparació del cami de Consolació, cosa que ja pot fer la propietat de la gravera per tenir tots el permisos corresponent per part de les Conselleries del Govern Balear, menys un que és el permís de l'ajuntament de Santanyí que només posa impediments.

L'interés general del curiablanquers és que es facin les millores, aprovades al ple per unanimitat, per fer a S'alqueria Blanca després de tans d'anys de no fer hi res, i sobretot que no es declarin nucli rural els terreny on hi ha la casa il.legal d'un exregidor del PP, per solventar aquesta infracció urbanística.

Per tot això, també aquest senyors del PP haurien de ser receptats amb el mateix remei .Si hi haguera un poc de vergonya, deixarien els seus càrrecs i es marxarien a casa.

3 Comments:

  1. Julià Vila said...
    PRENDA: 1. f. Cosa mueble que se sujeta especialmente a la seguridad o cumplimiento de una obligación.

    2. f. Cada una de las alhajas, muebles o enseres de una casa, particularmente cuando se dan a vender.

    3. f. Cada una de las partes que componen el vestido y calzado del hombre o de la mujer.

    4. f. Cosa que se da o hace en señal, prueba o demostración de algo.

    5. f. Cosa no material que sirve de seguridad y firmeza para un objeto.

    6. f. Persona a la que se ama intensamente.

    7. f. Cada una de las perfecciones o cualidades físicas o morales que posee una persona.
    Admin said...
    Gracies Julià Vila per corregir-nos, no ens havíem adonat, hi ha vegades que els processadors de text canvien o modifiquen les paraules, que seria de bo també poder canviar el govern tan fàcilment.
    Anònim said...
    No som de Santany, però hi venc sovint, vos promet que me fa vergonya trepitjar una terra tan corrupte com aquesta, com pot esser que se permeti que caduqui sa sanció per lo de sa carretera de Consolació? com pot tenir aquest batle que teniu sa poca vergonya de sortir al carrer? com pot seguir a un ajuntament un individu com el cap d´U.M. amb la seva relació Ajuntament de Santany-Consell de Mallorca-Gravera-sanció per lo de Consolació?.... no hi ha ningú que protesti a n´aquest poble? Es per agafar-los a TOTS i fer-ne una coca per donar-la als cans.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites