Unitat Bàsica de Cala D'or



L'entrada anterior d'aquest blog feia una referencia a la inauguració de l'Unitat Bàsica de Cala D'or, aquesta inauguració ha estat noticia a tots els medis de comunicació, premsa escrita i televisió, però curiosament no ha estat publicada a la web de l'ajuntament de Santanyí, que es paga amb el doblers de tots els ciutadans de Municipi de Santanyí, com ja dèiem perquè per ventura té més importància el PSOE que no el PP.

I desprès hi ha gent que deixa comentaris en aquest blog criticant lo perquè diuen que no és plural i només publica les noticies que convenen als administradors del blog, la web de l'ajuntament de Santanyi si que no és plural i això que la pagam tots.

Com dèiem va ser inaugurada l'unitat bàsica de Cala D'or, un edifici que ha costat 1,229.100 euros, l'ajuntament de Santanyí va aportar el terrenys i la Conselleria de Salut el finançament.

L'arquitecte que va guanyar el projecte és de fora, no té cap relació amb Cala D'or ni amb Mallorca, i l'obra la va licitar l'ajuntament de Santanyí, aquest edifici ha quedat molt bé per una ciutat del nord d'Espanya, que hi fa poc sol, però no és molt apropiat per la climatologia ni per la fisonomia de Cala D'or a més de la poca funcionalitat que té pels professionals que hi han de fer feina.

A la noticia que sortia publicada a Diario de Mallorca podem veure un gran inconvenient que pateix aquest edifici, de fet el dia de l'inauguració el batle ja va de dir que s'estudia com donar li una solució, esperem que abans d'aquest estiu perquè sinó serà asfixiant.

¿ Com es port fer una obra de 1,229,100 euros i no preveure la climatització de l'edifici, avui en dia quan més que mai la preocupació que hi ha en qualsevol edificació és com estalvia energia.?

¿ Com es pot fer una unitat bàsica nova de 1,229,100 euros i els professionals no es poden rentar les mans perquè no s'han ins talat piques dins les consultes.?

¿ Com es pot fer una unitat bàsica nova de 1,229,100 euros i no fer rampes per accedir hi els minusvàlids ?

10 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Ningú ha afirmat que la web de l'Ajuntament sigui plural. I és clar que no ho és!!! Està completament al servei dels interessos del PP, així com Santanyí Radio, això ningú no ho discuteix. Això és tan clar, que per negar-ho s'han de dur cucales peperes de pam i mig.
    El que molts criticam no és la imparcialitat dels administradors del blog (en termes polítics la imparcialitat és una utopia com una casa, els qui diuen que no van de política son els qui voten el PP de tota sa vida), em sembla collonut que algú posi en evidència -o al manco ho intenti- les animalades que es fan a La Sala, com ho feis exitosament en la part final d'aquesta entrada. El que alguns criticam, és que vos encaparroneu a negar una altra evidència, que aquest blog està al servei d'alguna persona o partit amb intencions electoralistes de cara al 2011. La disfressa d'ONG al servei del terme de Santanyí, em sembla un insult a la intel·ligència dels santanyiners, així de clar vos ho dic.
    Miquel Amengual said...
    I ara jo deman, perquè tampoc vos penseu que som gaire viu jo, sa vertat es que me tenc a jo mateix per un poc cabota i a vegades no entec les coses i els m'han d'explicar un parell de pics, la pregunta es: Si té mes importància el PSOE que el PP també es el PSOE que té mes culpa de tot el que aquí es denuncia sobre el tema de les instalacions i climatització????
    Joan Vidal. said...
    Admin ha dit:
    ¿ Com es pot fer una unitat bàsica nova de 1,229,100 euros i no fer rampes per accedir hi els minusvàlids ?

    Y según "El Diccionario la Lengua Española de la Real Academia Española" define estos cinco términos de la siguiente forma:

    .-minusválido, da.
    (Del lat. minus, menos, y válido).
    1. adj. Dicho de una persona: Incapacitada, por lesión congénita o adquirida, para ciertos trabajos, movimientos, deportes, etc. U. t. c. s.
    .-inválido, da.
    (Del lat. invalĭdus).
    1. adj. Que no tiene fuerza ni vigor.
    2. adj. Dicho de una persona: Que adolece de un defecto físico o mental, ya sea congénito, ya adquirido, que le impide o dificulta alguna de sus actividades. U. t. c. s.
    3. adj. Dicho especialmente de un militar: Que en acto de servicio o a consecuencia de él ha sufrido mutilación o pérdida de alguna facultad importante. U. t. c. s.
    4. adj. Nulo y de ningún valor, por no tener las condiciones que exigen las leyes. Acuerdo inválido. Resolución inválida.
    5. adj. Falto de vigor y de solidez en el entendimiento o en la razón. Argumento inválido
    .-disminuido, da.
    (Del part. de disminuir).
    1. adj. Que ha perdido fuerzas o aptitudes, o las posee en grado menor a lo normal. Apl. a pers., u. t. c. s.
    .-incapacitado, da.
    1. adj. Falto de capacidad o aptitud para hacer algo.
    2. adj. Dicho de una persona: Sujeta a interdicción civil. U. t. c. s.
    .-discapacitado, da.
    (Calco del ingl. disabled).
    1. adj. Dicho de una persona: Que tiene impedida o entorpecida alguna de las actividades cotidianas consideradas normales, por alteración de sus funciones intelectuales o físicas. U. t. c. s.
    ______________________________

    I ja que segons al meu entendre quasi totes les persones que surten a la foto, i les que no hi surten, pertanyen en menor o major grau a alguna de les categories abans assenyalades, i veient que no tengueren gaires problemes a l'hora de enfilarse i inaugurar la instalació sense necessitat de cap rampa, crec que aquest tema hauria de passar a un segon terme ò bé l'administrador hauria d'aprendre a xerrar amb propietat quant es refereix a n'aquest tipus de col.lectius!!.

    Esper que ningú malinterpreti aquest comentari ni pensi que no sigui ben necessària una rampa o un bon ascenssor.

    uuuaaaaaaahhhhaaaajjjjaaaa
    Admin said...
    Joan Vidal vols aclarir el tema no acabam de saber el que vols dir.

    Per altre part Miquel Amengual el PSOE ha finaciat l'obra, pero l'obra la duita a terme l'ajuntament.
    Miquel Amengual said...
    Ara ho entenc, el Psoe ha donat els doblers a l'Ajuntament perque l'Ajuntament dugui a terme l'obra a part d'haver cedit els terrenys. Be en aquest cas estam fent propaganda del PSOE perquè realment ha estat la Conselleria de Salut la que ha finançat, lo mateix pasa amb la Web de l'Ajuntament que explica els projectes fets pel consistori i mai diu els projectes fets pel PP de Santanyí.Es que de cada vegada ens ho complicau mes i mes als lectors del blog anant a cercar les cinc cames al moix.

    Crec que el primer que havieu de fer era felicitar conjuntament a la conselleria de salut i després a l'Ajuntament pel projecte duit a terme a Cala D'Or i després posar els emperons necessaris, però com sempre ho heu girat tot en benefici vostre i no en l'interes dels ciutadans.... una mes per la llista.

    PD: La conselleria va donar un xec de 1.229.100 a l'Ajuntament perque en fes el projècte, no es va interessar lo mes minim per les obres i ha passat el que explicau i també va donar un xec "EN BLANC" a UM per fer fora al PP i ara l'hem de pagar tots els ciutadans de Balears......

    PD: Per cert, un èxit les votacions per lo de S'Alqueria.....ja hi ha 10 persones que han firmat....
    Miquel Amengual numero 2 said...
    Tofolet sal del armario¡¡¡
    Aire Fresc said...
    Miquel Amengual vols dir que tu tens dret anar al Palacete d'en Matas a dormir si vas de marxa per Palma?

    Segons el que diuen també el pagam tots, per ventura convendria fer un sol.licitut per demanar dia, tu si saps on han d'enviar la ens ho pofries dir, la setmana que ve jo i uns amics tenim una despedida de soltero, ens fa falta el lloc i las xicaaaaasssss¡¡¡¡¡¡
    Aire Fresc said...
    Ah no hi pensava i si els de UM amb els doblers del xec ens poden enviar botelles de MOET CHANDON ja serà de conya¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Julià said...
    I venga pilotes fora!!!
    Tant n'admin com en "Joan Vidal".
    Anònim said...
    molt intiresno, gracies

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites