A un diari varem poder veure publicada la noticia de que una part de l'oratori de Consolació està en perill culpa de la Gravera.

Si aquest blog va ser criticat perquè el dia dels Sants Inocents va publicar una entrada explicant el porjecte per instal.lar un funicular al puig de Consolació, hi alguna persona ho considerava una falta de respecte a la gent del municipi, ja ens direu aquesta noticia si també no sembla ser del dia dels Sant Inocents.

Qui deu ser la persona capaç de dir que l'oratori està en perill perquè no poden pujar maquinaria per reparar els cruis de l'oratori.

El que ha fet publicar aquesta noticia, que ho faci saber a moltes empreses constructores del municipi, que degut a la crisi econòmica que tots patim, no tenen feina, i prest l'oratori estarà fora de perill.

¿ Quans d'anys fa que es va construir l'oratori ? ¿ Estava feta la carretera quan es va construir l' oratori ?

Aquesta noticia no sols és una noticia apropiada pel dia del Sants Inocents sinó que també és una falta de respecte a moltes empreses de construcció del municipi que podrien fer la feina, però interessa més fer persecució política.

A un comentari de l'entrada anterior un anòmim diu: Només criticau l'equip de govern però no són critiques que s'han de menester sinó solucions!, vista aquesta noticia i altres de publicades fent referencia a la gravera, es pot dir el mateix als que governen a Santanyí, deixau de criticar i possar problemes a la gravera que el que s'ha de menester és la carretera en condicions a i ara també l'oratori.

Font: El Mundo

9 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Ara podem constatar que no és el mateix receptar als altres que haver de prendre es xarop un mateix. A que emprenyen ses crítiques gratuïtes, destructives i malintencionades?
    El diari El Mundo té una consigna ben clara: desprestigiar, calumniar, dimonitzar i estigmatitzar qualsevol tipus de nacionalisme, iniciatives o reivindicacions de caire regionalista tant aquí com a Catalunya o al País Basc. Las FAES marquen l'objectiu, El Mundo executa el terrorisme mediàtic.
    El Mundo és a un integrista del PP lo que el Sport a un fanàtic del Barça.
    Aquí encaixaria bé la dita aquella de que "no desitgis als altres el que no desitges per a tu"
    Joan Vidal. said...
    Admin diu:
    "Aquesta noticia no sols és una noticia apropiada pel dia del Sants Inocents sinó que també és una falta de respecte a moltes empreses de construcció del municipi que podrien fer la feina, però interessa més fer persecució..."

    I qui ha de pagar a n'aquestes empreses? El Consell amb els doblers de la multa que han deixat prescriure? L'amo de sa gravera de la seva butxaca? O els plats romputs els hen de pagar tots els santanyiners de les nostres butxaques?.

    Sincerament crec que aquest blog feria un gran favor a l'amo de sa gravera si deixas de parlar del tema, perqué cada vegada posau més i més el poble en contra d'ell. I els únics que donau foc a n'aquesta suposada "persecució" no sou més que vosaltres a través del bolg.
    Per cert, es que varen anar a Ciutat a reclamar es "finiquito", ja l'han cobrat o no??

    juasssss...
    Anònim said...
    Ho també és culpa de la gravera que l'oratori tengui cruis? Ho haura de pagar el propietari del oratori.

    No hi han de ser molt vius per sabrer ho.
    Miquel Amengual said...
    Per ventura, els administradors del blog, amb els doblers que fan per cada click als banners i publicitat que tenen penjats al blog, podrian cobrir els gastos de cualque reforma a l'oratori.....

    Estic ben segur que cuant es va fer l'oratori no hi havia cap tipus de maquinaria per poder pujar-la, no existian.

    Quines son aquestes empreses de Santanyi que no tenen feina, per ventura si les anomenau, les fareu un poc de publicitat i així aconseguiran clients. Cal afegir que jo visc a Santanyí i no en sé cap d'empresa bona amb bons treballadors que estigui sense feina.

    Vos heu lluit aquests darrers dias amb les entrades que heu publicat. Si encara teniau un poc de credibilitat, aquests dias l'heu acabada de perdre tota.
    Anònim said...
    Miquel Amengual si tu ets dels que a les properes eleccions votaràs el PP, sembla mentida que pensis o millor dit que comentis que no saps les empreses no tenen feina, començant per la més grosa i acabant per la més petita qualsevol voldria poder reparar l'oratori.
    Miquel Amengual said...
    No hem de ser pòbres i beneïts, jo ja ho se que cualsevol empresa voldría reparar l'oratori, lo que pos en qüestió es l'afirmació de l'administrador cuant diu que hi ha empreses de Santanyí que per culpa de la crisi no tenene feina i que necessitarian fer aquesta feina per subsistir. Mentida!!!!!!!

    Totes les empreses que tenen bons treballadors contractats tenen feina, els bons mestres d'obra tenen feina, el qui no té feina son els cuatre xapussers que es varen posar a treballar pel seu conte quan hi havía la gallina dels ous d'or, varen começar a contractar ma d'obra barata i il.legal i ells es dedicaven a fer de senyors, pòbres beneïts, que es pensaven.... Lo que no es pot fer es avui dia, dur el ritme de vida que duien els constructors fa escassament 2 anys. Però una vegada que pròven la mel es molt mal de fer deixar de menjar-ne i aquesta es la seva perdició.

    AMB AIXÒ NO VULL DIR QUE NO SELS HAGI DE DONAR FEINA A LA GENT DEL PÒBLE NI MOLT MANCO!!!! SINO QUE ELS ADMINISTRADORS D'AQUEST BLOG SON UN EXPÈRTS EN MAGNIFICAR-HO TOT, FINS I TOT MAGNIFICAN LA GREU CRISI EN QUE ENS HA SUBMERGIT EL GOVERN DEN ZP.
    Julià Vila said...
    D'acord amb tu Miquel, pel que fa als constructors de la vila.
    Però el govern de'n ZP no ens ha submergit dins la crisis, és massa poca cosa per provocar una crisi a nivell mundial. Més aviat el Sr. Bush amb la inestimable col·laboració del gurú del PP, el Sr José María Aznar. Per jo, a Madrid, tant és en Rajoy com en ZP. Per voltros no, voltros estau pre-programats per rebutjar tot el que surti del PSOE, PSM, UM etc. i alinear-vos incondicionalment al costat del PP, faci el que faci estarà ben fet. Segons els del PP, ses idees no són bones o dolentes per si mateixes, sinó segons qui les ha tengudes. Esperau a saber qui ha tengut la idea, per evaluar posteriorment si és bona o dolenta. És molt surrealista tot plegat.
    Anònim said...
    Miquel Amengual, una questió...sa meva empresa es de un sol home (autonom), no me consider un xapusser i degut a sa crisi heu pas molt malament...me consider des millos en sa meva especialitat, pero es xapussers degut al seu preu barat i a la ignorancia dels seus clients me estan fent molt de mal i en aquest cas ses tevas paraules tambe.
    Firm anonim com heu podria fer com pere mateu, pero cap problema amb seurerme amb tu i un cafe i xerrar des tema si vols que mos coneixem.
    Amb altres coses estic molt d'acord amb tu.
    Miquel Amengual said...
    Em sap molt de greu la teva situació i et deman disculpes si t'he ofès, però l'excepció comfirma la regla i en aquest cas em reafirm de les paraules que abans he dit.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites