Font: Diari de Balears

16 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Aquest homonet no es cansa mai de fer el ridicul, perque no li basta lo que té encara hi afegeix un poc més cada día!!! Per fí una notícia que no va en contra de l'equip de govern de Santanyí, GRACIES, ja era hora, si seguiu així encara em creuré que aquest blog es imparcial.
    Joan Vidal. said...
    Li hauré de demenar sa marca de sa pasta de dents perquè de tanta lluentor sa foto ha sortit mig cremada i tot.

    juasssss...
    Anònim said...
    Però arreglaran l'infracció urbanística o no.
    Anònim said...
    no
    Anònim said...
    Nico al poder ya
    Miquel Amengual said...
    Si, jajajajajajaj, això es lo que mos faltava, que en Nico fos es batle, jajajaja hay quina panxada de riure......

    Però per altre part, sería un xollo millor que el que tenim amb en Nuñez....... de Guatemala a Guatepeor....
    Socialistas al poder said...
    Si molt de ja ja, però ell diu que té més poder que el Nuñes i té moltes idees per fer canviar el PSOE de Santaní, tant és així que avui mateix ha dit que ha d'anar a fer feina al Consell de Mallorca amb na Francina.
    Miquel Amengual said...
    Pero tu coneixes qui es aquest personatje????????? Si te creus aquestes coses me demostra que no tens ni idea de qui es. Jo el conec perfectament, de fa moltissims d'anys, pero moltissims, encara ell duia "La Trompa", i te puc dir que no te creguis res, absolutament res del que te digui, es un liante i "miente mas que habla"!!!
    Anónimo said...
    Pués miente como todos los políticos.
    Miquel Amengual said...
    Si pero es que siempre ha mentido, antes de ser político era igual que es ahora. Ademas, es del PSOE porque en el PP le dijeron que no lo querian es sus listas, pero yo creo que aunque se presente por el PSOE, su voto va para el PP.
    Anónimo said...
    Pués si es verdad que tiene que trabajar en el Consell gracias al enchufe del PSOE, para quitarle el sitio a Nuñez y luego vota el PP, mejor que venda pollos.
    Anònim said...
    Vaja Miquel, veix que tambe el coneixes al Colau...jijiji
    Anònim said...
    Però si miram els que governen a Santanyí, diuen que el batle quan era jove era del PSM i a casa seva detota la vida d'esquerres, fins que Don Cosme el va enchufar a Medi Ambient a través delPP, Així li va tornar en Miquel Vidal, el del Llombards candidat per UM i abans com que amb UM no arribaven a tant com havien arribat ara es va canviar al PP, per una cadira, el Tofol sempre a estirat més a l'esquerra que a la dreta, el de Cala D'or una altre del PSOE però com que darrera el Nuñez no arribava a res es va fer del PP.
    I en quant al assessors val més no xerrar de totes les diferents ideol.logies que comparteixen i moltes són més d'equerres que no de dretes.
    Xesc Artigues said...
    Jo vaig presentar quasi 200 firmes per recuperar es nom de Son Mòger (ara Son Moja) i no ens varen fer ni cas.
    Miquel Amengual said...
    Bones Xesc,

    No es tracta de recuperar cap nom, es tracta de donar-li el nom que li correspon.....
    Xesc Artigues said...
    Bones Miquel. Es nom més antic que es té censat es Son Mòger, i ara de memòria, a l'any 1818. Així apareix an es texte que s'Ajuntament va utilitzar per "donar es nom que li correspon" fet per don Cosme Aguiló.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites