Treballadors incontrolats.

Ens han fet arribar aquest escrit un altre seguidor d'aquest Blog. Sembla que com el veí de Cala Figuera també està molt indignat.

Treballadors incontrolats.

L’ ajuntament de Santanyí 'ha donat un lloc de feina per 6 mesos amb el corresponent dret a cobrar atur o ajuda familiar a la finalització del contracte.

Això suposa un sou durant 6 mesos y 6 mesos més d' ajuda familiar a l' espera de que la situació econòmica millori. Al mateix temps, aquestes persones ajudaran al manteniment i nova construcció de petites infrastuctures per al nostre municipi.

Tot això queda molt bé a la premsa i a la web de l’ajuntament de Santanyí, però jo voldria saber quins són els criteris que segueix l’ajuntament per contractar aquesta gent, i quin control hi ha per part de l’ajuntament sobre la feina que fan.

Desgraciadament estam vivint una gran cisis econòmica que ens efecte a tots, hi ha gent molt feinera i molt valida que quan no hi havia crisis feia molta de feina però que en aquest moments ho esta passant molt malament perquè no pot treballar perquè no hi ha feina i estan a l’atur, amb hipoteques a pagar, infants que han d’anar a l’ escola, per aquest motiu m’agradaria saber quin tipus de selecció fan.

Aquesta gent contractada per l’ajuntament han d’ ajudar al manteniment i construcció de noves i petites infrastructures per al nostre municipi, suposadament algú de l’ajuntament les deu haver de controlar.

El que és indignant és veure com els que governen malgasten els nostres doblers amb la seva mala gestió un exemple ben clar i que es veu cada dia i ja és motiu d ‘acudit per molts de pares quan veuen, que el treball d’aquest treballadors sembla no donar fruit.

Aquest tasca que duen a terme és el nou paviment que estan fent al col.legi Blai Bonet, aquestes 6 persones que l’ajuntament ha donat feina.

Aquest pati dins les vacances de Nadal havia d’estar acabat, per no molestar als infants, el pressupost és de un 18.000 euros, ja fa un mes que els nins han acabat les vacances i no poden sortir al pati perquè encara no estar acabat.

En tots els respectes per aquest treballadors perquè la culpa no és seva, però és indignant veure la manca de professionalitat amb la tasca que fa aquesta gent i la falta de control per part de l’ajuntament, hi ha d’haver unes persones responsables que han de controlar la tasca d’aquests treballadors i fer los mantenir una serietat, corregint los els possibles errors i al manco explicar los les normes bàsiques, sobretot que dins un patí d’un Col.legi Públic estar prohibit fumar i més quan hi ha els pares que són els que ho veuen i és quant aquest treballadors haurien de fer més feina.

14 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Se suposa que com més gent les miri més feina han de fer? I lo de fumar al pati de l'escola, l'antic director, en Baltasar "des forn" encenia uns bons ducados al pati de l'escola i mai ningú el va criticar per aquest fet, així que no se a que ve això.
    Per altre part, es l'estat espanyol mitjançant l'INEM, el que envia aquesta gent a l'Ajuntament, això no es gent agafada a dit; cal recordar que aquesta gent està contractada i pagada amb els doblers del Pan E.

    Aquesta gent està controlada pel cap de la brigada municipal, el qual els manda les feines i fa la corresponent visita a les obres per comprovar que tot està bé. Proposau pagar el sou d'una altra persona perque els controli durant tota la jornada laboral??No sabeu del que parlau o simplement ho feis per fer mal a algú, quina dolentia.....
    Anònim said...
    Vols dir que l'únic requisit és estar a l'atur, dons l'ajutament no hi té cap mèrit, tot és gracies al Plan E.

    Miquel Amengual tu a un altre comentari varis sortir a favor de l'ajuntament diguent que havien contractat en aquesta gent, i sino fos pel Plan E l'ajuntament no les hagues pogut ajudar.
    Anònim said...
    Abans es podia fumar per tot ara no, a quin temps vius??
    Miquel Amengual said...
    Visc al temps que visc i fa un any la llei anti-tabac estava totalment en vigor, i a més no es el fet de complir una llei sinó del fet de fumar a una escola.....

    L'Ajuntament té el merit que li pertany,ja que destina aquests doblers del Plan E a aquesta finaliltat, tenguent la darrera paraula dels candidats que segons els seus patron reuneixen les caracteristiques per ocupar aquesta plaça.
    Anònim said...
    Tenguent la darrera paraula dels candidats que segons els seus patron reuneixen les caracteristiques per ocupar aquesta plaça.

    Convendria pujar el nivell del patrons, si en dos mesos no han estat capaços de fer un trespol a mig pati.

    A més crec que no importa discutir més cada dia està a la vista el que fan.
    Miquel Amengual said...
    Jo no defensaré la feina d'aquesta canalla, simplement dic que d'aquest tema a l'Ajuntament no li poden demanar res més.

    En referència al pati, s'ha hagut d'alçar tot el trespol, retirar les escombraries, aplanar la zona on fer el trispol, pasar tubos, colocar "mallazo", fer les arestes, escampar el formigó, una vegada aixut el formigó fer-lo ben net i donar-li fi. A tot això els al.lots han pogut seguir jugant al pati amb tota normalitat.

    Les obres varen començar una setmana abans de que comencesin els al.lots, per tant era tasca impossible l'estar acabat anbans de que tornessin els nins a l'escola. L'unica pregunta a fer es si realment era necessaria aquesta inversió a l'escola Blai Bonet o simplement ha estat un capritxo d'algun professor.
    Anònim said...
    A l'e scola del Llombards ni deu haver molts de caprixosos.
    Aire Fresc said...
    Hey Miquel Amengual estas molt ben informat, es un papa i els teus fills van a l'escola, o ets alguna persona de l'ajuntament.

    Per cert on tenc de fer la sol.licitut per anar a fer la despedida de soltero al Palacete d'en Matas
    Miquel Amengual said...
    Anònim, hauríes d'explicar-te un poc millor, no se que vols dir de l'escola del Llombars, pentura si fossis un poc mes extens podriem debatre alguna cosa. Esper la teva resposta...
    Anònim said...
    A l'escola del Llombards, l'altre any paviment nou al pati, aquest any la coberta nova de l'escola amb un pressupost molt més elevat que el que costa el pati de l'escola de Santanyí, jo pens que l'escola de Santanyí es mareix el pati nou i alguna cosa més.
    Miquel Amengual said...
    Anònim, dius mentides, no saps del que parles o simplement dius mentides. Aquest any no s'ha fet cap coberta nova a l'escola del llombards, simplement es varen arreglar varies goteres que ja foradaven el salrràs de l'escoleta.
    El pati de l'escola del llombards es asfalt, simplemet asfalt.

    BASTA JA DE DIR MENTIDES, DE FER DEMAGOGIA BARATA I DE LA "GRATUITAT" DE CRITICAR!!!!!
    Anònim said...
    Miquel Amengual a la web de l'ajuntament quan anuncien els nous projectes del Plan E diuen: A la població d’Es Llombards es canviarà la coberta del col•legi públic (98.742,39 €). Si aquest pressupost només és per arreglar unes goteres. JA EM DIRÀS COM HO FAN.

    Per molt d'asfalt i per molta coberta no arriba ni molt manco al pressupost gastat al Col.legi Blai Bonet.

    Ah una empresa serie de pavimentació per ventura amb una setmana ho hagues tengut fet i amb un pressupost molt més baix, i sinó ho penses així demana un pressupost i compara.

    Per ventura els mentides són uns altres o tu aquesta vegada has perdut el fil.

    http://www.ajsantanyi.net/noticies/noticia.ct.html?tIte=l%e2%80%99ajuntament-de-santanyi-distribueix-la-subvencio-del-pla-e-entre-tots-els-nuclis-de-poblacio-del-municip&cIte=21076
    Miquel Amengual said...
    Jo no he dit que no s'hagi de fer, he dit que no s'ha fet!

    Una empresa de pavimentació hagués sortit pel preu final d'ara multiplicat per 7 o 8. No comparis les tarifes d'una empresa de pavimentació amb el sou de 3 o 4 persones estant en nòmina.
    Anònim said...
    Val, dons tu vols dir que el projecte que també surt a la web de l'ajuntament (A Santanyí, s’asfaltarà la pista del col•legi Blai Bonet (18.689,42€)) no és aquest, perquè si és així com tu dius aquest homes tenen una bona nomina.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites