Com ja varem publicar a una entrada la gestió de l’equip de govern de l’ajuntament de Santanyí és un DESGAVELL, fa un dies es va celebrar un ple extraordinari per aclarir aquest gran desgavell que hi ha, com tots ja sabeu aquest ple no va servir per molt, només per gastar 4.800 euros en 20 minuts que va ser el que va durar la cessió.

En aquesta entrada publicam una part de l’acta de la reunió celebrada pel Consell d’Administració de la societat de serveis municipals de Santanyí SEMDESA, el passat dia 2 de novembre de 2009, que ens donar a conèixer un poc més d’aquest desgavell.

En aquest acta veim com el gerent de l’empresa, càrrec de confiança de l’equip de govern PP, al punt 3º especifica que la policia mediambiental no dona els resultats esperats ja que cada dia hi ha més abocadors il.legals. Aquest fet curiosament en repetides ocasions l’oposició ho ha denunciat i els que governen diuen que això no és així.

Un altre punt que crida realment l’atenció es el punt 6º, l’empresa de neteja de l’ajuntament SEMDESA per poder fer el manteniment de carrers i camins necessita endeutar se a compte de l’ajuntament, però això no és possible.

El secretari de l’ajuntament deixa ben clar l’impossibilitat de que l’ajuntament de poder assumir més deute per estar en els límits fitxats per la Lley General d’Estabilitat Pressupostaria. Després ens diuen que no hi ha deute i que l'ajuntament va bé, i no hi ha doblers per mantenir els carrers i els camins.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites