A una entrada anterior varen publicar un escrit d'un senyor que exposava la necessitat existent de pintar un pas de vianants a la ronda nova, a prot de la rotonda de Santanyí-Felanitx.

Aquest escrit va ser molt comentat i criticat el fet de que l'autor ho hagués enviat al blog del Municipi de Santanyí.

17.01.10.- Aunque estuviera dirigida al Sr. Alcalde, he escrito en esta web, para que un comentarista diario de esta página que sólo se dedica a criticar negativamente, dado que su odio no le permite hacer otra cosa, manifestarle, aunque no merezca ninguna explicación y ésta será la primera y la última, a no ser que consiga sacarme de casillas, que SI estuve hace más de seis meses en el Ayuntamiento, en donde me aseguraron que se pintarían los pasos de cebra en la rotonda, donde se cruza la C. Felanitx y la vía de cintura. Al cabo de unos meses y al ver que no se hacía el trabajo telefoneé y me aseguraron su realización. Aún espero.

Després de sis mesos de que aquest senyor, ho hagués damanat a l'ajuntament i aquest no li fes cas, ho va enviar al blog del Municipi de Santanyí, avui hem pogut veure que els pintors estàn pintant els pas de vianants.

1 Comment:

  1. Julià Vila said...
    Si voltros vos creis que gràcies al blog, s'Ajuntament ha pintat el pas de vianants, i aquell senyor castellano-parlant es pensa que si no ho hagués comentat al blog encara no estaria pintat; TOTHOM CONTENT !!!
    Mirau si basta poc per fer contentes ses persones. Premisses errònies, conclusió errònia, però tothom content.
    Per cert, al carrer de Ca'l Reiet hi ha una farola que no s'encen. Que me faríeu el favor d'enviar qualcú? Quan estigui arreglada ja sabré a qui agrair-ho.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites