Publican una carta d'un veí de Cala Figuera molt indignat, el motiu és ben clar per tothom, el manco molts de ciutadans fan el mateix comentari , quan xerren del servei que presta la policia municipal de Santanyí, els mateixos policies diuen que no tenen recursos suficients.

Aquest senyor acaba l'escrit demanant una contesta, sería bo que algú dels que governen o dels partits de l'oposició faci la cotesta o solució a la problemàtica.

Hola a tot el que pugui llegir això. Sóc un veí de Cala Figuera i estic molt indignat pel que ens va ocórrer l'altra nit. Sobre les 12 de la nit escoltaren renou en la finestra de la meva casa i vaig mirar des de la finestra de dalt i vaig poder veure a un individu que estava llençant de la persiana segurament intentant obrir-la, i la veritat és que li vam donar un crit i es va marxar. Molt espantats cridem a la policia, i com va ser la resposta que rebem? Que no ens podien atendre, que cridéssim a la Guàrdia Civil, per que segons ens va dir "Només estava ell, i estava atenent altra cosa" Només aquesta ell? com és possible que només estigui un policia en tot Santanyí? Que vivim en un "estat bananero"? Encara sort que està la Guàrdia Civil! I no acaba aquí la cosa, al dia siguente vam anar a queixar-nos per l'ocorregut, i resulta que a la tarda ja no hi ha ningú en l'ajuntament, així que vam anar a la caserna que han posat en la piscina de Cala Egos i ens trobem amb un rètol que deia que estava tancat i que cridéssim a un nombre de telèfon...increible! I jo em pregunto: on està la policia? Això no és un servei públic que paguem tots? fa molt que no veiem passar un policia per Cala Figuera, i la meva dona que fa feina en Cala D´or diu que tampoc se'ls veu el pèl i que tots els cotxes de policia estan sempre aparcats, a l'únic que pot veure's és "al de sempre", el barbut (que no ha vist la fulla i l'escuma des de la república) que "no fot ni brot" i està tot el dia dintre del cotxe dormint en el cementiri o en la residència. Pel que sembla han acomiadat a 10 o 12 policies segur que per a estalviar-se diners segons ens han dit i creiem qu això és inadmissible. Ens sentim insegurs i impotents i volem saber on podem posar una reclamació, que consellería o organisme, així que per favor si algú ho sap que ens ho digui, de moment ja hem escrit aquí i hem enviat una carta al diari

Si voleu publicarlo millor i si no, donaunos una resposta.

Moltes gràcies

Xavi


Jo ho sabeu, aquest blog és de tots, així que tothom a escriure ¡¡

15 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Jo personalment li donaria un consell: si li tornés a passar (Deu no ho vulgui)una cosa semblant telefoni directament a la Guàrdia Civil. Ara, no sé perquè, n'hi ha per tot arreu, han incrementat sa plantilla amb moltissims d'agents i (llevat d'un parell de jovenets xulets) el tracte es molt correcte i educat, no com els locals, que sembla que et perdonen sa vida. Els membres de la guàrdia civil tenen unes condicions laborables molt pitjors i en canvi treballen amb molta més eficiència que els del poble. Entre els empleats de s'Ajuntament (arreu!!: des de ses oficines fins als caminers) hi ha un m'enfotisme, una prepotència i unes poques ganes de fer feina mai vistes. En temps de Don Cosme, al manco ell se'n cuidava de que sa gent treballés, i li tenien respecte. Aposta el varen treure defora. Ara s'Ajuntament és Can Bum, i el batle el prenen pes pito d'es sereno.I si per sort o per desgràcia ni ha algún que vulgui treballar responsablement(també n'hi ha), els altres se'n cuiden de ralentir-lo per les bones, o per les males (mobbing).
    El que no entenc és com es pot conviure contínuament amb la sensació de que estàs robant el teu sou a la gent del teu propi poble.
    Anònim said...
    Com casi sempre tens raor julia.
    Sobre cala Figuera, cualsevol dia hi heura un "de nou",aquest pic amb un crit va bastar, cualque dia hi heura sang, si no al temps...
    heu provat de fer una volta al vespre per alla a peu?...escarrufa.
    Anònim said...
    Ido si falta gent que en possin, que hi ha dobers per lo que volen
    Anònim said...
    Muchas noches la policia local de Santanyi solo esta una sola persona que como tiene que atender el telefono, es una simple " asistenta de la guardia civil ".

    Es una verguenza, la verdad, y los propios mienbros de la policia local muchos de ellos estan super indignados por esta situacion, piden refuerzos, piden material, y se lo deniegan " no hay dinero " .... pues bajaros esos multimillonarios sueldos que nos generan casi 3 millones de euros en gastos a las arcas municipales y seguramente abra dinero para servicios.

    ALGUN DIA abra algun aviso de violencia de generon en digamos.. Calonge y un intento de agresion en digamos.. santanyi y a la vez algun robo en digamos.. cala d'Or... como lo aran ???

    SI santanyi es un estado babanero gracias al pp de santanyi que solo saben cobrar, cobrar , cobrar y meter a mas amigotes de asesores y cobrar y cobrar y... NADA MAS.
    Anònim said...
    HOLA A TOTS, TOTES,
    FA UNES SETMANES QUE ESTIC SEGUINT AQUEST BLOG, ARREL DE SA DIMISIO DE NA CATALINA RIGO, BATLESA PEDANEA DE SA CURIABLANCA I TAMBE DE L´AVANC DE LES NORMES SUBSIDIRARES PER AL TERME DE SANTANYI, PRIMER DE TOT, VULL DONAR L´ENHORABONA A N´AQUEST BLOG PER SA FEINA QUE ESTAN FENT, AL MENYS HI HA ON PODER ACCEDIR A LA INFORMACIO TAN TAPADA QUE TENEN A S´AJUNTAMENT, TAMBE A TOTS ELS QUE I ESCRIUEN ELS SEUS COMENTARIS, DE VEGADES ENS AGRADARAN MES A VEGADES MENYS, PERO TOT ES BO, LA INFORMACIO SE HA DE COMPARTIR, SE HAN DE DEBATIR LES COSES CONJUNTAMENT, AIXO ES BO PER CADA UN DE NOSALTES, PER LES NOSTRES FAMILIES, POBLES, TERME Y A L´ILLA. MAI UN NO POT PENSAR QUE ESTA EN LA VERITAT DE TOT, TOT SOM HUMANS I ELS HUMAS S´EQUIVOQUEN, I MOLT, LLUITEM PER UN MUNICIPI MILLOR, UN TERME ON ES TE AMB COMPTE LA VERITAT,,,, BASTA DE ESPECULACIONS Y DE POSAR A PARIR A L´ALTRA,,,, JUNTS O ACONSEGUIREM!!!!!
    Joan Vidal. said...
    Anónimo ha dicho:

    ALGUN DIA abra algun aviso de violencia de generon en digamos.. Calonge y un intento de agresion en digamos.. santanyi y a la vez algun robo en digamos.. cala d'Or... como lo aran ???

    Y yo le respondo:

    Supongo que lo "aran" con un tractor que suele ser lo normal, lo de la somera ya no se lleva. Lo de "abrir/abra" se puede solucionar con un abrelatas de los chinos.

    Al cole chaval, al cole...

    PD. Plou per Palma? M'han dit que hi fa trons i llamps. jajjaajajajaaa...
    Julià Vila said...
    Ja ha arribat el filòleg de torn. Ja és aquí. Molt bo l'acudit de l'arada. I el de l'obridor també, que punyetes!!!
    A Palma ha fet bon temps tot el dia. No sé de que te'n rius, i no ho aniré a cercar. Però els teus arguments són molt magres per rebatre l'opinió de la persona de la qual has fet befa per les seves faltes d'ortografia. Jo l'he entès bé, i el que diu no em fa gens de gràcia ni ganes de riure.
    Com que no disposes de raons que donin suport a la teva "opinió", el que intentes barroerament és desacreditar l'altre, no l'opinió de l'altre, sinó a ell personalment. Aquesta actitud et defineix com a persona.
    Anònim said...
    La veritat és que sa Cala està més que abandonada com diu un amic meu pareix Kosovo un poc més de vigilància per part de les autoritats locals no estaria de més.
    Joan Vidal. said...
    Tens tota la raó Julià. Jo també faig més d'una i més de dues faltes d'ortografia i no tenia cap dret de fer befa d'aquest homonet. Per la qual cosa li deman perdó de tot cor.

    La falta de policies locals és un mal crònic del municipi i és hora de posar-hi solució. Un municipi turístic de més de deu mil habitants ha de tenir una policia local nombrosa, qualificada, i sobretot ben dotada...ejemm...ejemm...ben equipada vull dir. I, per damunt de tot, RENOVADA DE REL.

    Molta sort tenim que no s'hagi donat es cas de que hagin hagut de detenir a catorze persones es mateix dia, com ha passat avui, perquè no sé com ho haguesin fet, en fi, tanta sort que n'hi ha de millor preperades per aquest casos.

    uuuaaaaaahhhhhhhjjjaaaa...
    Miquel Amengual said...
    Aquesta manera de parlar i d'expresar-se es pareix molt a la del senyor Nuñez, però pentura es vera que l'ha escrita en Xavi.....

    Per cert Xavi, on vius exàctament de Cala Figuera??
    Anònim said...
    Si de fet a les fotos del diaris no surt cap municipal només guardia civil i l'holandes i la marihuana.
    Anònim said...
    No es vera això, la policia local, estava dins el cas Dorado, si visitau la pagina del funky monkey aquest, i mirau galeries de fotos, podreu veure es policies locals,vestits de paisà, que devien investigar.. sobre el caso.
    Julià Vila said...
    Supòs, Joan Vidal, que quan dius "DE REL", et refereixes a dalt de tot. A posar un sergent que els tengui ben posats, i que no es deixi manejar com una titella pels "bultos"
    Per anar bé hauria de ser un de fora poble, i que donàs un poc de branca.
    De ses herbes molles se'n torquen es cul.
    Anònim said...
    Cinco presidentes en apenas tres años. Para un partido que solamente obtuvo tres diputados. Es muestra fehaciente de la debilidad de Unión Mallorquina, el partido que fundó en octubre de 1982 Jeroni Albertí y que Maria Antònia Munar y Miquel Nadal han puesto al borde del precipicio. Su alianza fáctica contra Josep Melià puede acabar el trabajo. La situación del nuevo presidente, elegido por escaso margen y sin mediar congreso, es manifiestamente débil. No se augura nada bueno para el futuro inmediato de UM.
    Tal vez ya no importe siquiera lo que pasará con este partido. Lo más relevante, visto desde fuera y sin apasionamiento alguno, es constatar, una vez más, cómo los partidos pequeños son reos de la ley no escrita, pero siempre cumplida, según la cual quedan obligados un día u otro a entrar en una espiral cainita sin que se aperciba nadie en su interior que es imposible que alguien gane nada. Es lo que le está ocurriendo a UM ahora. Y esta situación siempre degenera muy tan rápida como difícilmente se puede rehacer. Este partido no da pie con bola desde la borrachera electoral de 2007. Creyó haber “ganado” algo y se negó a ver lo muy cerca que estuvo del desastre. Ha hecho igual que en su día hizo el PSM. Cerrar los ojos a la realidad, hasta que ésta le entró hasta el tuétano. En el caso de los progresistas pasó lo que pasó, y que por cierto todavía está pagando. UM sólo ha hecho empezar el camino que el PSM lleva transitando, de mal en peor, desde hace once años.
    Julià Vila said...
    Totalment d'acord. Però t'has equivocat d'entrada.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites