Després de veure com el darrer Ple Municipal de Santanyí aprovava la moció presentada per PSOE, PSM i UM en favor de unes millores a S'Alqueria Blanca, i de constatar com l'equip govern de Santanyí format pel grup municipal del PP, sembla que no ha de respectar aquesta decisió.

Pensam que és una falta de consideració i de respecte molt greu l'actitud que sembla adoptara el Govern del PP al no respectar la decisió democràtica del Ple Municipal de Santanyí i en conseqüència de la majoria de ciutadans del Municipi de Santanyí. 

Des de el Blog del Municipi de Santanyí pensam que qualsevol decisió aprovada per la majoria del Plenari de Santanyí ha d'estar per sobre l'opinió del batle i dels Regidors. Per tant considerem, que qualsevol intent per part del Govern de Santanyí de no executar les decisions aprovades pel Ple Municipal és un acte de deslleialtat cap a la democràcia del nostre Municipi.

Pemsam que molta de gent ja vàren tenir prou amb el règim feixista de Franco i el caciquisme santanyiner, per això , ens neguem a que la història es repeteixi quan el nostre batle no respecta les decisions democràtiques del Municipi de Santanyí. En conseqüència, condemnam aquesta actitud del Govern de Santanyí com una mostra d'immaduresa democràtica.

En el seu moment, el Ple Municipal, amb l'oposició PSOE, PSM i UM, va votar a favor de que el batle donaria l'ordre als serveis tècnics de retirar del projecte de les normes subsidiaries el Nucli Rural de Sa Taulera. En una reunió posterior al Ple el batle exposa que no té intenció de donar l'ordre de retirar el nucli rural del projecte de les normes.

Exigim al Govern de Santanyí que actui en conseqüència de la decisió democràtica del Ple Municipal per al bé de la democràcia i del nostre municipi.

Per això convidam especialment a tots els Curiablanquers i Curiablanqueres que són els principals perjudicats, i a tots els ciutadans del Municipi de Santanyí a deixar la seva signatura a favor d'aquesta exigencia perqùe el Govern del Municipi de Santanyí actui en conseqüencia.

Podeu signar AQUí o l'etiqueta de color verd que surt a la part de dalt del Blog.

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Molt bones,
    Em permetreu intervenir de nou, referent aquesta entrada nova.
    El meu pensament es que una recollida de firmes, a traves del blog, no pot ser molt factible.
    Molta gent, que llegeix i firmaria, no o farà per por a represàlies per part de l'ajuntament, al veure el seu nom. I tampoc firmaran totes aquelles persones majors, o no majors, que per sort o per desgracia no saben, no poden viatjar pel mon de Internet, i el qual estan absents de molta informació que pot ser lis interessàs.
    Estaria molt be, que totes aquestes persones que no tenen al seu alcanç Internet, poguessin rebre de primera ma, veient ells mateixos el contingut de aquesta pagina mitjançant alguna mena de sessió informativa per part dels administradors del blog, O tal vegada per algú solidari en fer-los arribar.
    Vos convit a que doneu alternatives, propostes,etc...si es que veis que es una cosa coherent.



    Memòries de un seguidor
    Admin said...
    Tots els partits de l'oposició tendrán fulls per recollir firmes manualment, també penjarem un full amb el manifest i per signar que el podreu descarregar i fer lo arribar a les presones que ho vulguin.

    Per altre part via online o via escrita les signatures són perquè els que governen veigin el que exigim, per això veuran el qui ha signat.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites