Com un castell de cartes dèbil



Els que governen a Santanyí s'han encarregarat de que la gent no pugui veure el que fan amb els seus doblers. Sembla que els ulls del ciutadans del Municipi de Santanyí només veuen allò que els que governen deixem veure però també sembla que aquests ciutadans ja han començat a curarse d'aquesta ceguera i sobretot els curiablanquers, que desprès de tres legislatures de governar el mateix batle no ha estat capaç de fer res per S'Alqueria Blanca.

Com va dir un regidor de l'oposició l' equip de govern de l'ajuntament de Santanyí és com un castell de cartes, unes s'aguanten amb les altres, si en cau una, també ho farà l'altra.

En aquest darrer mes hem pogut veure com n'ha caiguda una, la regidora Catalina Rigo degut a les presions dels seu companys de partit i per no poder fer les millores que volia pel seu poble, s'ha vista obligada a presentar la seva dimissió del carrec de batlessa de S'alqueria Blanca.

Possiblement, per no dir segurament, hi ha altres regidors que són part d'aquest equip de govern que es troben en la mateixa situació que ella, només compta el seu vot a l'hora de votar però no tenen veu i es troben impossiblitats per fer el que les demana la gent que ha confiat amb ells i els ha votat.

En el joc democràtic a vegades és fa alló que des del teu partit polí­tic consideres més oportú, però d'altres vegades passa tot el contrari s'ha de pensar amb la gent que ha confiat amb tu i que t'ha votat i has de ajudar la amb les seves necessitats, desgraciadament de moment només ha estat na Catalina Rigo que ha tengut el coratge suficient per dir, jo estim el meu poble i vull el millor per ell i vull lluitar per ell, però com un castell de cartes dèbil, l'equip de govern de l'ajuntament de Santanyí es va desfent i si n'ha caiguda una, també ho faran altres.

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Hay vida mas alla de Alquería Blanca? Calonge y Cala Dor tambien existen, o es que ahora solamente importa el partido nuevo de Alquería?
    Anónimo said...
    Si hay más vida però parece que los de Alqueria Blanca han sido los primeros en hacer caer una carta del castillo de naipes, será más dificil hacer caer al regidor de Cala Dor, ya que piensa más en su sueldo y en su silla que en Cala Dor.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites