Sembla que a sortit el tema de les infraccions urbanístiques al Municipi de Santanyi, una casa amb sentencia del Tribunal Superior de Justicia, que ordena la seva demolició a l'Alqueria Blanca i es vol legalitzar classificant la zona Nucli Rural, un local per la tercera edat a Cala D'or que no es podia fer dins una zona verda i ja esta construit, per això ara xerrarem d'uns rumors que hi ha per Santanyí.

Aquest rumors són deguts als comentaris que es poden escoltar fent referencia a una casa que ha estat construïda a la ronda de Santanyí, concretament a la rotonda del camí de Son Moger, però curiosament al plànol del avanç de les normes subsidiaries no apareix el dibuix de la casa, hi ha la finca sense la vivienda..

Els comentaris són que aquesta casa no té tots els permisos que pertoquen per la seva edificació.

Ara que ja podem consultar l’avanç de les normes subsidiàries es veu, bé al plànol no perquè com hem dit no surt dibuixada, però a la realitat si que es veu bé, que aquesta casa ha estat edificada dins una zona classificada ATH ( àrea de transició de harmonització).

Quan al 2004 es presenta l'aprovació inicial del Pla Territorial, aquest introdueix una sèrie de conceptes nous que condicionen quan i on poden créixer els ajuntaments. Concretament marca dos tipus de zones: ATC (àrea de transició de creixement) i ATH (àrea de transició de harmonització). Un municipi pot créixer a les zones marcades com ATC, i si després de créixer en aquestes zones encara li queden m2 assignats, pot créixer a les ATH.

Per això sería interessant si algú dels que governen o dels membres de l’oposició ens ho pogués aclarar, i d’aquesta manera acabar amb els rumors d’aquesta il.legalitat,si no ho és, ja que sembla que darrerament començan a sorgir moltes infràncions unbanístiques al Municipi de Santanyí





Avanç Normes Subsidiàries Santanyí

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Vull dir al Sr. Transfuga (Companyi) que el temps l´hi ha passat factura
    de la traicio que va fer fa molts d´anys a D. Cosme.
    Que la poguda disfruta gaire a la caseta?
    Anònim said...
    Te raó, Sr. Anonim.

    El temps li ha passat factura.
    Les traicions es pagen i sempre el
    coneixeran pel transfuga juntament amb en Mateu Padreres, o l´amón
    Mateu.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites