A S'Alqueria Blanca, per molts de comerços, podem trobar aquest fulls que conviden a tothom anar al Ple de dijous.

Sembla serà ben interessant.

7 Comments:

  1. Julià Vila said...
    És curiós que la nota no vagi signada.
    Anònim said...
    Però tots el curiablanquers saben que ha estat na Catalina Rigo que ha repartit els fulls.
    Anònim said...
    Si es vera que les a repartit, deu ser que no te res que amagar!... al contrari de segons qui, que no volien que es parlés massa de lo de que en Bernat Bover hagués de ser batle....perque serà?, com no volien que es parlés de lo de sa casa des trànsfuga...de lo des nucli rural, que com menys renou es fes millor....etc.....
    Aire Fresc said...
    I en Miquel Amengual encara no ha contestat si es ver que a S'alqueria Blanca volen fer un partit independent, per quin motiu es vol fer? Perquè els curiablanquers volen un CANVI?
    Anonimo said...
    Fent referencia a la classificació de Sa Taulera com a nucli rural, és bo que els curiablanquers i sobretot els veïns del Nucli Rural que segons la jurisprudència del Tribunal Suprem, les modificacions de planejament amb l'únic objecte de legalitzar una situació individualitzada i que no responguin a un interès general són il·legals: v. sentències de 5 d'abril de 2001 i 11 de febrer de 2005.
    Miquel Amengual said...
    Ni la notícia anterior ni aquesta no mereixen ni una sola de les meves paraules,ja està be així...

    Ara escric perque el señor/a Aire fresc m'ha enviat a demanar:

    1ª pregunta: Es vol fer un partit independent a S'Alqueria per pura comandera i per enveja al Partit Popular, estarà format per genteta "barriobajera", i el seu objectiu sera, costi el que costi, enderrocar l'imperi popular a la Sala, sería una situació del tipus UM i Maria Antònia Munar però traslladat a Santanyí i amb altres sigles, per posar un exemple, Heu vist alguna vegada un animal que sel menjan els virons?? o alguna ovella que n'hi hagin tirat?? començan amb un parell, es reprodueixen a velocitats vertiginoses i van rovegant i rovegant.......i rovegant i rovegant......

    2ª pregunta: els Curiablanquers, millor dit, la majoria dels curiablanquers no volen cap canvi, el canvi el volen la gent que crea el partit i algun dels seus familiars i no tots. Jo mai faría una afirmació que abans no l'hages poguda confirmar, la sol.lució seria fer una enquesta al 70 % dels curiablanquers i despres en treuriem conclusions.
    Anònim said...
    poc a poc, es sabrà qui son els independentistes.... i perques no al 100% dels curiablanquers? o no tots tenen el mateixos drets?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites