I les campanes no van sonar.



Uns del comentaris que faran en aquesta entrada serà que ja tornam criticar una festa, però és que darrerament no en surt cap de bé.

Ja hem començat l'any nou i el seu primer minut de l'any ja és una anècdota a Santanyí que és pot contar degut e la mala tasca de l'equip de govern de l'ajuntament de Santanyí i de la regidora de festes.

La nit de cap d'any unes de les preocupacions de tots els ajuntaments del mon, es veu a la premsa i a la televisió, és que el rellotge de les campanades estigui a punt i que no fall a l'hora exacta.

A l'ajuntament de Santanyí no ho varen fer així, i la gent que va anar a la plaça per rebre l'any nou i a menjar el raïm no va poder escoltar les campanades perquè el rellotge no va estar a punt i no van sonar a l’hora.

La regidora de festes hauria de preocupar-se un poc més perquè vist el que fa amb aquest errors a totes les festes, tant senzills i tant importants en alguns moments , està clar que no serveix per ocupar el lloc que té, ja que als ciutadans no es pot prendre el pèl d'aquesta manera.

Encara que un altre comentari que es sent és que la culpa no és tota seva, ja que el rellotge no va funcionar bé perquè fa dos anys que els tècnics encarregats de repara i tenir el rellotge a punt no han cobrat les seves factures.

Publicat a Diario de Mallorca. 2 de gener 2010.

12 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Això es una GRAN MENTIDA, les campanes varen sonar a l'hora exàcta, lo que per culpa de la ventada que feia a la part de cas mosson i a baix del relloje no es varen sentir, però desde els escalons de l'esglesia es varen serntir perfecte, Ara tamé serà culpa de l'equip de govern i de la regiduria de festes, que faci una ventada el dia de les campanades. Perfavor, senyors del blog, per una vegada comprovau el que us dic, demanau a la gent i sabreu la veritat i després rectificau aquesta nocitia perque vos estau equivocant i molt.
    Aire fresc said...
    Ja ja la ventada, si si l'aire fresc de la Rosa Estaras¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Siguen siendo detalles ( como ya escribio alguien hace unas semanas) .Que son unos chapuceros es una evidencia , y que ningun partido se atreve a meter mano al desmadre de la construccuin , tambien . Los particulares para denunciar una irregularidad tienen que identificarse y los partidos ( todos ) estan untados ( porque ninguno se atreve sino)
    Miquel Amengual said...
    Però que te a veure tot això amb les campanades de nit vella??? Aqui només hi ha dues opcions posibles, una es que la campana va sonar y l'altre que no; Senyors, EL RELLOTJE DE L'AJUNTAMENT A LES 0:00 DE DIA 1 DE GENER DE 2010 VA SONAR 12 VEGADES.
    Miquel Amengual said...
    I una altra cosa, "els tècnics" del rellotje de l'Ajuntament son en Julià des cantó i el seu fill n'Andreu des Cantó, vos deman a tot el poble que els demaneu si cobran o no cobran, això ja es una gran mentida UNA MENTIDA MOLT GROSSA, vos puc dir amb la cara ben alta que sou uns MENTIDERS.
    Aire fresc said...
    I de quan són rellotjers aquest dos???
    Miquel Amengual said...
    El rellotje de l'Ajuntament te un sistema molt rudimentari a base de ejes i pinyons, per tant, no cal ser rellotjer per fer-li el manteniment sino entendre el funcionament del mateix.

    A la vista de tothom està, que els administradors del blog no estan disposats a retractar-se de les seves paraules tot i ser mentida, això es per que la gent sen doni conte de que això no es cap blog prular que nomes cerca el millor funcionament del nostre municipi sino que es posiciona cada vegada mes clarament a un blog amb interessos polític reals de cara a les pròximes eleccions municipals, sigui el que sigui que hagin d'emprar pel desprestigi del govern local i costi el que costi als ciutadans. Jo ja he dit moltes vegades el que passarà i el temps posarà tothom al lloc que li correspon. ES GRATUIT CRITICAR DE FORMA ANÒNIMA!!!!!!!!!!
    Admin said...
    És realment una pena pels ciutadans del Municipi de Santanyí no poder agrair la gran tasca que realitza en aquests blog, l'alias Miquel Amengual, justificant tots els errors que fa l'equip de govern de l'ajuntament de Santanyí amb la seva gestió del dia a dia.

    Uns errors que com ja hem dit són molt senzills i molt importants a altres moments, si l'atenció telefònica no és la correcte és degut a un canvi de centraleta no com diu la gent , que la persona responsable del telèfon es troba a dins Cas Mosson, si un ciutadà presenta una queixa del perill que va tenir un infant a un correfoc, la culpa és de la mare per dur l' infant, si les campanades no varen tocar o sonar com tocaven sonar, la culpa és de la ventada com ell ja ha dit al primer comentari de l'entrada.

    I com això molts altres actes i fets que no han estat el que havien de ser, una verbena que només hi havia u centenar de persones per la seva mala organització.

    Pensam que amb tota l'informació que sap, aquest senyor, de com funciona l'ajuntament i en aquest cas l' informació que té del rellotge, ja es deu sentir gratificat amb el càrrec que ocupa dins el Partit Popular.

    La veritat és que les campanades no acabaren d'anar així com havien d'anar i que la regidora de festes va fer moltes de corregudes i no per gust.

    Senyor Miquel Amengual mai ha passat el que esta passant en aquests moments en aquest ajuntament, hi havia errors però s'intentaven solucionar, i ara de cada dia es cometen més errors.
    Miquel Amengual said...
    No us equivoqueu, vosaltres no estau fent cap tasca constructiva per Santanyí, lo que estau fent es una tirada al colomí amb l'equip de Govern del PP. Criticas: MOLTES, Solucions: CAP.

    Ara ja es una realitat a vista de tothom, me permetré el luxe de fer com vosaltres, "el poble" ja diu que darrera aquest blog hi ha un partit polític que ja ha començat a fer campanya per les pròximes eleccions municipals i no de la millor manera possible, per primera per no donar a coneixer als ciutadans la seva identitat i per segona per la cegada que no els deixa veure la realitat de les coses i en lloc d'ajudar a millorar lo unic que fan es ajudar a caure.

    Per escollir un dels casos que he defensat, escolliré el del telèfon: idò sabut és de tothom que el que ha d'agafar el telèfon els dematins, es passa cualque estona a cas mosson, però no me desdic de lo que vaig dir, quan va sortir la notícia de que no agafaven el telèfon a l'Ajuntament, em vaig posar enmarxa i em vaig preocupar de perquè no l'agafaven, a diferència de vosaltres que no vareu fer mes que publicar la notícia totduna pegantvos unas bones fregades de mans i amb una rillala d'orella a orella. El cas es que precisament a la data de publicació d'aquesta notícia hi va haver un problema per reformas a l'oficina del notificador que no deixava entrar les cridades..... Això es la veritat vertadera la vostra veritat era partidista i feta amb malícia i no per informar objectivament.
    Senyors lectors del blog, jo us deman, si aquest blog fos un blog objectiu i plurar que intenta millorar el nostre municipi en lloc de publicar la notícia dolenta no hauria publicat un informe perque tots els ciutadans estiguesin al tanto del que passava amb la centraleta????? La resposta es SI.

    Ara ja no es que el rellotje no tocàs, ara resulta que les campanades no varen anar així com tocava.......... en fi......

    Per altre banda no soc cap membre del PP, ja ho vaig dir al seu dia, però si l'administrador vol que quedem per anar a prendre un cafè jo el convidaré i axi sabrem qui som i ens podrem parlar de tu a tu que molta falta fà.

    Per acabar, no es que ara surtin més malament les coses, es simplement que ara es saben mé i vosaltres també hi posau molt de la vostra part per magnificar-ho molt mes a benefici vostre.
    Julià Vila said...
    Per ventura, quan hàgiu acabat de parlar de botxades de campanades i telèfons que no sonen, hauriem de parlar de coses més serioses.
    On hi d'haver els foguerons enguany?
    Hi haurà panxeta per tothom?
    Com de coents seran els botifarrons?
    Això pareix l'imperi de Roma, "pan y circo"
    El problema que tenim en aquest municipi (No poble, municipi, Cala d'Or i el seu entorn també en són part) és molt més seriós que telefons, campanades de cap d'any i foguerons. El problema es que el calaix és buit i els gastos corrents segueixen el seu curs. Els professionals de l'engany intenten desviar l'atenció cap a beneitures com lo de sa centraleta. El problema no és sa centraleta, el problema és sa caixa fort i els sous i dietes.
    Anònim said...
    Bones Tardes!!
    És el primer cop que escric aquí, però ja estic cansat de llegir bajanades. Nomes dir i és sabut de primera mà, que el rellotge va sonar a l’hora ja que en Julià i el seu fill el duen sempre apunt, malament hagin de fer ells les peces amb un torn. El problema va esser que cada any es col•loca un micròfon per poder sentir perfectament les campanades pels altaveus del balcó de l’ajuntament, i en guany no ha estat diferent, el que va passar és que el vent s’emportà el micròfon.
    Esper tot quedi aclarit i no pensem tan malament de l’equip de govern que va esser triat democràticament.
    Julià Vila said...
    I venga donar pes sac amb ses campanades, venga pan i circo!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites