Crida molt l'antenció que a Sa Foganya del diari Ultima Hora aquest darrers dies hagin publicat noticies i rumors de Santanyí.

Dissabte dia 23 varen publicar que Llorenç Galmés donava sang i sortia una fotogafia d'ell, aquesta fotografia suposadament la va fer alguna persona de l'ajuntament, i després la varen enviar amb la noticia a la premsa,(a les agulles per ventura no hi té por, però a perdre la majoria SI).

Diumenge dia 24 també podem veure a Sa Foganya els rumors que corren del nou partit independent que volen fer a S'Alqueria Blanca. Aquest rumor ja havia estat comentat en aquest blog, degut a una entrada que ens va enviar un seguidor del blog,molt apropat al PP de Santanyí, els comentaris del blog són que aquest partit independent a S'Alqueria Blanca no són més que rumors i maniobres que esta fent el Partit Popular de Santanyí per intentar aconseguir aliats a les properes eleccions de 2011, ja que pareix que perd els dos regidors que li donen la majoria absoluta.

Sembla que aquesta noticia del rumor també l' enviaren des de l'ajuntament juntament amb l'altre.

Realment si això és així és una verdadera vergonya per part del PP de Santanyí, un partit que té majoria absoluta i pareix que està a l'oposició, en lloc de fer feina per millorar el Municipi de Santanyí i lluitar pel ben estar de tots els veïns del Municipi, intenta confondre als votants creant rumors per salvar la cadira dels que ara hi són.

Una cosa és ben clara que Santanyí vol un canvi i si per això s'ha de fer un partit independent nou, s'ha de fer, però aquest partit a de tenir clar el per què fer un nou partit.

Després de trenta anys de democracia a Santanyí sempre hem conegut el mateix color polític, i la mateixa gent, per això ha arribat l’hora de dir basta i de canviar.

Si en aquest moment a Santanyí hi ha un grup de gent independent que pensen que aquest canvi pot ser, s’ha de iniciar un procés de diàleg amb altres ciutadans independents o fins i tot d'altres partits que volen participar d’aquest projecte.

Per facilitar la integració i la feina conjunta de tota aquesta gent s'ha de voler crear un nou partit de centre, ni de dretes ni d’esquerres, per fer feina exclusivament al Municipi de Santanyí en el que resta de legislatura, per estar present a les eleccions de 2011 i amb vocació de futur i estabilitat.

Una de les finalitats principals d'aquest partit ha de ser la d'evitar que el Partit Popular es torni a presentar, sense cap alternativa i torni a treure majoria absoluta a les properes eleccions.

Després de tans d’anys del mateix, el Municipi de Santanyí necessita un canvi.

La unitat de totes les persones del municipi de Santanyí és necessària, més enllà de partidismes i sigles, ja sigui dins un partit independent, o bé a través de pactes electorals. I només així aconseguirem el que de manera urgent far falta a Santanyí: un Canvi.

I aquest canvi només pot fer-se des de un partit nou. A aquest partit es podran sumar ciutadans afiliats a altres partits d'àmbit autonòmic i estatal sempre que aquests no tinguin fins contraris als ideals del partit, que actuarà de forma autònoma i independent, és a dir de forma sobirana, sense haver de passar comptes més enllà del nostre municipi.

22 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Ridícul i Patètic. Intentar (perquè això es limita a un penós intent) desacreditar, o riure-se'n de qualcú, en aquest cas d'en Llorenç Galmés emprant una foto en la qual dona sang ja és tot quant se pugui dir. Es absurd, i defineix als qui ho fan.
    Procurau que aquesta estratègia que emprau, i que heu copiat d'en Jiménez Losantos no se vos torni en contra amb efecte boomerang i vos esclati a sa cara en plena campanya electoral.
    Anònim said...
    Quin oi, com si fos l´unic que donas
    sang.
    Que passa amb l´altre gent, que no som solidaris?
    Admin said...
    El motiu d’aquesta entrada és donar a coneixer que hi ha suspites que el rumor del partit independent a S’ Alqueria Blanca la creat el PP de Santanyí,

    També volem donar una idea del que ens sembla ha de ser la base d’un nou partit independent així com ha de ser sense influencies dels altres partits, amb uns ideals que han de ser aconseguir un CANVI a Santanyí.

    Ha de quedar clar que no volem desacreditar i molt manco rirue nos de ningú, la foto d’en Llorenç Galmés va ser publicada a Sa Foganya, secció en que solen publicar rumors i anècdotes, encara que no resulta fácil entendre l’importacia que té el fet que en Llorenç don sang, perquè hagi de sortir a la premsa, quan hi havia altre gent que també en va donar i no s’ha dit res, no ha estat el blog que va fer la foto ni el que la va enviar als diaris.

    Curiosament el dia després va ser publicat el rumor del partit independent, per això ens sembla que el mateix que va enviar la foto és el mateix que va donar la noticia del rumor, ¿ Qui va fer la foto?
    Miquel Amengual said...
    Ara ja està tot confirmat, aquest Blog que ens ha tengut enganats a tots els Santanyiners que el llegian de forma objectiva i sense fí partidistas, que es sentian a gust poguent escriure a un lloc sense interessos ocults, ara ens sentim enganats i traicionats, cosa que jo ja havia avisat feia molt de temps.
    Comença bé aquest partit independent, antes de comandar, que dic de comandar??? antes de crear-se com a partit ja diu mentides i juga "brut", que podem espar d'ells al consistori?? Més vos valdria haver començat de`bon principi a dir la veritat, ara ja no hi ha res que vos diferencií del altres..... Ja heu demostrat que estau moguts pel rencor i l'enveja i la comandera supera la honorabilitat. Quina llastima....

    Realment pensau que Santanyí vol un canvi??? o dit d'una altra manera, creis que vosaltres estau capacitats per fer front al Consistori??? No aturau de afirmar una i una altra vegada que Santanyí vol un canvi, sabeu que me pareix a jo? que ho repetiu tantes vegades per voure si vos ho acabareu creguent vosaltres mateixos perque ni vosaltres encara vos ho creis.... Ingènus!!!!
    Anònim said...
    No hi re més que m'agrad que veure en Miqel Amengual el que diu quan no té arguments, Miquel si no saps que dir no importa no pasa res.
    Julià Vila said...
    Qui no argumenta el que diu és qui afirma que els santanyiners volen un canvi. Si els santanyiners volguessin un canvi el PP no guanyaria ses eleccions sempre seguit.
    El que jo crec és que hi ha gent que VOLDRIA que els santanyiners desitgessin un canvi. Però els qui volen van a l'aire.
    S'acabaria el mon si hi hagués un canvi de govern municipal? Evidentment no.
    Es complirien ses prediccions apocalíptiques que auguren els talibans del PP? Segur que no.
    Però d'aquí a voler manipular a la gent des de l'anonimat a base de fal·lacies i mitges veritats, hi ha a la diferència entre la honestedat i el joc brut i la dolentia.
    Es molt fàcil dir "Santanyí necessita un canvi", a més, és veritat!!. Qualsevol conjuntura necessita un canvi, però només si és PER A MILLOR. Canviar per a millor sempre és positiu
    Però qui es posa al capdavant? Qui, amb quins projectes viables i amb quin potencial humà és capaç de convencer-nos de la seva capacitat per dur a terme un canvi A MILLOR?
    El Sr Anònim que sembla que està documentat, per ventura podria compartir els seus arguments amb la resta de mortals.
    Anònim said...
    A veure el que va dir d'un partit independent a S'alqueria va ser en Miquel Amengual i el que veig a l'entrada d'aquest blo´g, és que expliquen com hauria de ser un partit independent sense esta manipulat o camuflat amb un altre, ara també vull dir que jo ignor qui són les persones de s'alqueria que volen fer aquest partit, o si altres persones en faran un altre jo no ho se.

    Ara que si hi ha gent que pensa amb un canvi i és capaç de fer un partit independent sense esta manipulat per cap altre partit, com sembla que hi esta aquest de s'alqueria blanca, crec que s'ha de fer i no hi ha es perquè haver de criticar lo i menyprear lo i ja pronosticar que això no és factible, com feis vosaltres.
    Miquel Amengual said...
    Lo que a jo no m'agrada i així ho estic expressant missatje rera missatje, es que vengui l'administrador de torn, i "ni corto ni perezoso" mos amolli que els santanyiners volen un canvi. Amb quin criteri ho afirma a això? Amb que vos basau per dir que "pareix que el PP perdria els dos regidors que li donan la majoria absoluta?? Heu fet una equesta al 60% de la poblacio de Santanyí o símplement vos ho treis des vostre capet??

    La pregunta es, pot ser que el canvi que vol el municipi sigui un canvi de gent i no de partit polític?? Heu mirat tota la gent nova que hi ha a la junta local del PP recentment renovada? i que segurament del actuals regidors en quedaran ben pocs. Això es un canvi de gent, cansats dels mateixos any rera any i legislatura rera legislatura. Que hi ha que dir den Llorenç Galmés?

    Administradors del blog, vos estau ficant dins un mon que no es el vostre, sempre deieu que no ereu partidistas, que erau objectius i tal i tal.... tot això sen va per terra, per exemple, amb la publicació d'avui, o com el que vaig llegir del facebook de "cala d'or is not santanyí" , on posaveu que "per desgracia molta gent de Santanyí creu en el PP". Voleu vendre un projecte en el cual ni vosaltres mateixos creis, això diu molt poc al vostre favor, no sou transparents.
    Anònim said...
    Aquest rumor del partit independent a S'Alqueria Blanca que tu Miquel Amengual vares fer arribar al blog, per quin motiu es deu fer aquest partit, ho pots explicar o només te varin dir que hi ha gent que vol fer un partit independent a s'Alqueria Blanca.
    Aire Fresc said...
    Ja ja pues no fa falta ser molt vius per contestar a la pregunta, fan un Partit Independent nou perque volen un CANVI a S'Alqueria Blanca.
    Anònim said...
    Estim S'Alqueria
    perquè té un passat
    de lluita incansable
    per la llibertat.
    Anònim said...
    Alqueriablanqueros!!
    Rompamos las cadenas del imperialismo santañinero!!
    Uníos a Cala Dor!!
    Visca S'Alqueria Lliure!!
    Independencia!!!
    Anònim said...
    apren primer a xerrar boss........
    Anònim said...
    A s'Alqueria Blanca el que volem es igualtat, esteim cansats de que s'ajuntament s'en rigui des poble de s'Alqueria.

    L'ùnic que fan es prometre coses que mai es cumpleixen.

    El plan E ha estat un fracàs ja que som el 3er poble amb més habitants de municipi i dels que menys han rebut part.

    Hi ha moltes coses a millorar, per exemple l'iluminació dels carrers, una via de circumvalació etc

    Sincerament pensau que el poble de s'Alqueria té el que es mereix?
    Anònim said...
    Per cert, es diuen Curiablanquers....
    Anònim said...
    ES CURIABLANQUERS SEMPRE VOS HEU PENSAT SER UN POC MES VIUS QUE ETS ALTRES
    Anònim said...
    Si! domes so pensen, perquè si o fossin, ja tendrien sa casa consistorial al seu poble. Sa putada! es que es Santanyiners no arribarem a ser com ells mai...
    Anònim said...
    Be si som mes vius o mes curts aquí no hi entrare... Desjectar a algú desde s'anonimat es molt trist i covard però bé, pensa el que vulguis però, no canvïs de tema. Simplement contesta sa pregunta que t'han fet abans.
    Anònim said...
    lo que passa es q a nes curiablanquers no mos agrada llepar es cul a ningu i menos a nes santanyiners, sa rivalitat s'Alqueria - Santanyi ja es historica, ni noltros vos podem veure ,ni voltros a noltros, aixo no es nou. Pero tranquils, si tanta rabia mos teniu, mos donau s'independencia i llestos, cap problema. A ,no es q mos penssem ser mes vius q els altres, sou voltros q vos penssau q els altres son beneits i aixo no va aixi. Au, vagi be ,vius!!
    Anònim said...
    ES FORASTERS DIUEN: "LADRAN, LUEGO CABALGAMOS" AL MENOS A CALA DOR TENEN ESCUSES PER PROTESTAR, A SALQUERIA PER NO TENIR NO TENIU NI MITJA PEDRADA, NO SOU RES MES QUE A LLOMBARDS OCALONGE, O ES QUE VOS CREIS UN OU DE DOS VERMEIS, JA ES HORA DE QUE VOS DIGUIN 4 VERITADS!!!
    Anònim said...
    que dius ?? q no tenim xq protestar?? tu q ets , un d'aquets tants de llepaculs q han enxufat a s'ajuntament? q xerra i defensa s'ajuntament amb sos ulls clucs? au calla si no saps de q xerres.
    Anònim said...
    A s'alqueria no mos creim més que a llombars o calonge, que per cert has de sebre que tots tres som pobles iguals que santanyi, maldament no el nomenis o que pasa sou voltros que vos pensau ser mes?
    Es problema real es que a llombards es poble està ben iluminat i no li falta res, fins hi tot s'han gastat una doberada amb una plaça.
    A Calonge es poble també està molt bé, te bona iluminació i rep el que li pertoca.
    A S'Alqueria esteis quasi a les fosques poques faroles que hi ha i sa mitat rompudes...

    No mos pensam ser més pero tampoc volem ser menos.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites