Un senyor i un ruc




Aquesta entrada és perquè pensam és força divertida.

Endevinalla: ¿Qui és el senyor i qui és el ruc?

6 Comments:

  1. Aire Fresc said...
    Para xulo yo, tot tranquil, fa aquestes declaracions a la premsa el nostre batle, com que sabía que el que havia votat no serviria per res.
    Això és el que fa el PP a S'Alqueria, demana consell a un ase.
    Anònim said...
    Hola!
    Si no ho he entès malament el que el senyor (o ruc, tot depèn de qui mena a qui) Miquel Vidal diu: "el posar gent a col·laborar i a fer feina a s'Alqueria és una acció política i administrativa que legalment es pot fer i això és el que hem duit a terme".
    Senyor (o ruc) Miquel Vidal, que vol dir, que només fa coses per s'Alqueria com a una acció política i administrativa? No creu que s'Alqueria HA DE TENIR GENT QUE MIRI PER ELLA? A més, creu que és legal això de treure a cosses a una persona per posar-n'hi una altra al seu lloc? Per què en aquestes declaracions fa referències a la "legalitat" si està més que espra les lleis (i perdonau l'expressió) per torcar-se el cul?
    Alguns ja tenim clar qui és el senyor i qui és el ruc!
    Anònim said...
    Crec que tots sabem qui es el
    ruc , no es vera Sr.D. Miquel Vidal
    nomes s´hen riu de tots nosaltres.
    Anònim said...
    Esper que el batle no deu demanar consell a l'ase que varen haver de treure d'un forat 14 caminers, l'altre dia.
    Anònim said...
    tú si que ets ruc senyor batle!!! Ja està bé, estic cansat de veure com es menysprea el meu poble, començ a estar molt molt fart de tota aquesta classe política que tenim al nostre municipi. És per posar-se a riure o a plorar? no ho sé, però estic molt molt desencantat. I lo de "Sa teulera" em té, i perdonau l'expressió, més encès que un mistro! Que tomin sa casa ja! La resta de ciutadans pagam imposts, si feim una obra, obtenim els nostres permisos, pagam per ells i no pot ser, és intolerable que se'n riguin de nosaltres. Ja està bé d'amiguismes, el municipi el conformam tots i cadascún dels ciutadans que l'habitam per igual, ens pertoca la mateixa quantitat d'aire que respirar, d'aigua per beure i d'imposts que pagar! Que es compleixi la Llei.
    Anònim said...
    Mirau si és ruc el nostre batle que l'altre dia va dir que el Govern de les Illes Balears és un CORRUPTE i ell hi fa feina de funcionari, com altres regidors del PP, que cobren de l'ajuntament i del Govern.
    Dons per ètica haurien de dimitir si no volen fer feina en un govern corrupte.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites