Hem rebut un altre escrit d'un seguidor del blog, en aquest cas és una pregunta pel regidor d'esport de l'ajuntament de Santanyí.

Tengo una pregunta para nuestro regidor en deporte, como puede saber en que estado se encuentra el deporte en Santanyí, Cala D'or, Alquería Blanca etc etc sin aparecer por él básquet, fútbol, piscina, tenis? ah perdón, en la promoción del fútbol de la temporada pasada apareció ya que había foto, vergonya senyors, vergonya, guanyau els doblers massa dolços i a la gent del terme de Santanyí ens costa molta suor guanyar.los per haver de mantenir a aquesta guarda de vividors.

Però la contesta és molt clara també hi ha un assessor o Coordinado d'eports que guanya un poc més que el Regidor i deu fer la feina.

El Regidor d'esports guanya 32.844.000 Euros i el Coordinador d'Eports 33.848.000 Euros, en total 66.692.000 Euros costa gestionar l'esport al Municipi de Santanyí.

4 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Y usted cree que haciendole la pregunta en este blog, le va a responder?? Creo que seria mejor que fuera al Ayuntamiento de lunes a viernes de 8 14 horas, coja el ascensor i detengase en el primer piso, al salir del ascensor, lo enontrará justo en la sala de enfrente.

    El señor Contestí, además de ser el regidor de deportes és tambien regidor de Medio Ambiente, Agricultura y Pesca, Mantenimiento y Escuela de Música. Por lo tanto tiene un grupo de personas encargadas de gestionar los deportes del termino de Santanyí y al frente de todas ellas un Coordinador. El regidor se encarga de tomar las decisiones políticas i plantear nuevos proyectos al consistorio i el Coordinador a traves de sus encargados asegurarse de que todo va bien.

    No se. Me he perdido algo??
    Aire fresc said...
    El regidor se encarga de tomar las decisiones políticas i plantear nuevos proyectos al consistorio.

    Ja ja ja si tot el que plantetja és com el BUNYOL del Llombards esteim llets....
    Anònim said...
    el senyor Contesti no serveix
    ni per fer una O amb un tasso
    Anònim said...
    pero per fer bunyols si que
    serveix el Sr.Contesti ila
    Sra. Coloma

    ja.ja.ja.....

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites