Aquests dies hem celebrat Sant Antoni, temps de beneides, foguerons i gloses.


Ens varen fer arribar aquesta glosa del batle de Santanyí.











Al batle de Santanyí Si, Si li diuen
perquè no sap dir que no,
jo no he vist mai tantes crítiques
per un que no en fot ni brot.


És una glosa que sembla divertida però també tristament és la realitat del que tenim a l'Ajuntament de Santanyí, i com a prova que ho demostra tenim un escrit de don Gori Suau, en el que contesta a un comentari que li va fer un seguidor d' aquest blog peró també demostra aquesta bona intenció que sembla hi ha a l'ajuntament per fer les coses, però mai arriban a fer se.

A un comentarista

17.01.10.- Aunque estuviera dirigida al Sr. Alcalde, he escrito en esta web, para que un comentarista diario de esta página que sólo se dedica a criticar negativamente, dado que su odio no le permite hacer otra cosa, manifestarle, aunque no merezca ninguna explicación y ésta será la primera y la última, a no ser que consiga sacarme de casillas, que SI estuve hace más de seis meses en el Ayuntamiento, en donde me aseguraron que se pintarían los pasos de cebra en la rotonda, donde se cruza la C. Felanitx y la vía de cintura. Al cabo de unos meses y al ver que no se hacía el trabajo telefoneé y me aseguraron su realización. Aún espero.

¿Era esto lo que querías?. ¿Te causo rencor por escribir en este portal y quitarte el protagonismo?. Déjame que no voy a escuchar tus consejos ya que para mí no eres mi modelo dehombre cabal. Mi único deseo es dar vida a esta página.

Te conozco, naranjero y con sólo mirar tu cara cuadrada y tus ojos que desprenden fuego, ya se nota como es tu corazón y tu cerebro. ¿Tienes amigos en Santanyí o has tenido que ir a buscarlos a otro pueblo?. Aquí no tienes y con uno de fuera que te tiene que soportar vas para largo.

Me das pena. El pelotero y el que busca el protagonismo eres tú. Me refiero – lo habrás adivinado porque eres muy listo – a tu comentario del día 16. ¿Te ha gustado lo de listo?.-
G. SUAU.

4 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Srs administradors del blog; una cosa és que permeteu que la gent insulti als comentaris de les entrades i una altra ben diferent és que convertiu els insults d'aquest pobre home en una entrada del blog.
    Heu caigut molt baix. Però ja sabeu que ofèn qui pot.
    Miquel Amengual said...
    Haver de llegir aquestes botxades amb ses coses importants que passan a Santanyí.... Estic esperant a voure si els administradors tenen lo que han de tenir per publicar la notícia que els he enviat, que va en contra dels interessos del PSM y d'UM..... que farán???
    Aire fresc said...
    Uep Miquel Amengual ja tens tu raó, però i de l'entrada de Infraccions urbanístiques al Municipi de Santanyí que xerra de la casa de la ronda no has comentat res, perquè no ens informes tu que sps tant.
    Anònim said...
    Aquesta glosa descriu molt be com es el nostre batle, esta molt ben feta.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites