Fa uns dies llegíem al Diario de Mallorca la notícia següent:

Son Servera

Ayudas de la Sala para los alquileres y las hipotecas

Los Servicios Sociales del ayuntamiento de Son Servera conceden una ayuda de 15.000 a 19 familias necesitadas para evitar que se queden en la calle por no pagar el alquiler o la hipoteca. Estas ayudas se reparten a familias con ingresos inferiores a 450 euros, dando prioridad a familias numerosas o con discapacitados a su cargo. Las ayudas van de 690 a 890 euros dependiendo de la situación familiar. En total optaron a estas ayudas cinco familias. La regidora Conxi Peña advirtió que la situación de demanda de ayudas se ha triplicado en el último año, teniendo incluso que solicitar ayuda por vez primera al banco de alimentos de Cruz Roja.


Son reiterades les bones notícies que des de Son Servera ens arriben. La Regidora responsable de l'àrea municipal de Serveis Socials, Sanitat, Personal i Integraciói Conxi Penya està fent una tasca molt bona i encertada.
Ara bé, us imaginau l'àrea de Serveis Socials o el Plenari de l’Ajuntament de Santanyí aprovant una mesura similar?

Nosaltres no ni tan sols imaginem a la senyora regidora delegada de Serveis Socials agafant el diari i sorprenent-se d'aquesta notícia. Ni tan sols pensam que es molesti en telefonar a na Conxi per demanar-li com ho han fet.

Aquí hi ha la diferència entre un governant i un altre. Entre si governa l'esquerra o si governa el centre o la dreta. I això ho demostra perfectament. Però hi ha més exemples.

A Son Servera aquesta regidora va aconseguir aprovar que hi hagi una comissió per validar i evaluar les factures de més de 1000 euros. També ella mateixa va aconseguir que els treballadors municipals tinguessin un sou mínim de 1000 euros, cosa imprescindible per a poder viure.

La veritat és que podríem seguir enumerant triompfs d’aquesta regidora de Son Servera. Però cada cop que ella aconsegueix un benefici, miram cap al Municipi de Santanyí i veiem com en les mateixes àrees, que les porta un pretès partit de dretes (PP), no han fet més que passar el temps sense ni dur endavant la més mínima iniciativa.

Haurien de plantejar-se que passa per a que a un poble més o menys similar al nostre es vagin aprovant iniciatives tan bones i que aquí no es faci res.

La resposta és prou senzilla, allà governa un partit d'esquerres i aquí no, aquí governa un partit inactiu, sense ganes i amb el sol repte de revalidar la cadira dels que ja la tenen.

Un company, retirat del PP, ens va dir: "ningú més que el PP sabria governar a Santanyí". Nosaltres li volem dir, mira a Son Servera, a Campos i molts altres municipis on governava el PP amb il•lusió, ideologia i ganes va canviar el govern i demostren que la mediocritat actual pot ser superada sense gaire esforç

Font: Diario de Mallorca 6/01/2010

19 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Si, aquesta es la gran diferència de l'esquerra de Son Servera i la de Santanyí, ni punt de comparació. Per posar un exémple, a Son Servera tenen un camp de Golf que aporta molts d'ingresos i turistes al municipi i a Santanyí els GOPEROS de l'esquerra verda casi es tallen les venes davant l'Ajuntament i varen apedregar a bollades al Batle a la sortida d'un Plé, per posar un exémple....Vosaltre vos estimau més un pí sense branques que tomar-lo per fer un Hotel o un bloc d'Apartaments que pugui donar feina a la gent del municipi i aporti riquesa i benestar, això es una altra diferència......
    Però parlant de serveis socials, es la mateixa línea d'actuació que l'esquerra den Zapatero, "Pan para hoy y hambre para mañana", aquí, a santanyí, no només s'han donat ajudes superior a 890 Euros a 5 families, sinó que s'ha donat un lloc de feina per 6 mesos amb el corresponent dret a cobrar atur o ajuda familiar a la finalització del contracte, ni mes ni manco que a 12 famílies. Això suposa un sou fixe durant 6 mesos y 6 mesos més d'ajuda familiar a l'espera de que la situació econòmica en la qual mos ha enfosat aquest govern d'esquerras millori. Al mateix temps, aquestes persones ajudaran al manteniment i nova construcció de petites infrastuctures per al nostre municipi.
    Aquesta es una altra diferència entre el PP i les esquerres, no volem tirarmos al buit esperant caure damunt el matalàs perque sabem que mos apedregaríem les nostres pròpies teulades, ara be, per part de l'esquerra, sabem que tenen el temps contat i els és completament igual tot, "anem a quedar bé, que tanmateix a les pròximes mos n'anam al carrer", o desde l'oposició tambe fa molt bon di "farem....farem.....farem..... i si per sort governam ja ho vorém". Però, sa gent sap molt bé el que és l'esquerra de Santanyí i si una cosa tenim molt clara és que a Santanyí, coneguent els qui son els d'aquesta esquerra que mos intentan vendre a aquest artícle, i per la nostra característica com a municipi turístic, no mos convé a cap preu, A CAP PREU!!!!!
    Julià Vila said...
    Parlar de l'esquerra de Santanyí o de l'esquerra den Zapatero avui en dia suposa una manca absoluta de criteri i de coneixença sobre la situació política actual.
    La variable dreta-esquerra de cada vegada és més estreta. Només existeixen petits marges d'actuació que poden diferenciar un PP d'un PSOE, per citar els dos grans.
    Les associacions ecologistes, que el Sr. Amengual anomena (amb el típic tarannà caciquil de la dreta)"GOPEROS de l'esquerra verda" com si fos un insult, han demostrat a tot el mon, que el mals que patim ara a tot el planeta (El planeta, és d'es Llombards cap a fora. Ho dic per si només coneixes la resta del mon pel que has estudiat a l'escola) són conseqüència del creixement desmesurat i de la política neoconservadora de personatges tan nefastos com George Bush o José Maria Aznar.
    Així que aquest menyspreu cap a l'ecologia, apart de temerari demostra una notable manca d'intel·liència. Identificar un pi amb misèria i un bloc d'apartaments amb riquesa i benestar és, ara com ara, una postura simplement estúpida.
    La variable que sí té possibilitats de maniobra és la de advocar per més autogestió i més autogovern, i per equilibrar en la mesura del que es pugui sa balança fiscal. Però d'aixo, ni el Partido Popular ni el PSOE, no en volen sentir ni parlar.
    Aquí és on entraria UM. En el cas de que la gent de dins UM fos una mica conseqüent amb els postulats ideològics i la filosofia del partit, la opció d'UM no estaria tan malament. Però a nivell local, els membres d'UM són simples peperos ressentits. Això ho sap tot el poble, i els resta credibilitat.
    I els del PSM, que encara aguanten a n'es capser com a herois, perden es temps i sa llavor per devers Ciutat,en lluitetes internes, intentant esbrinar el sexe dels àngels.
    Així és que en Miquel Amengual i jo, arribam a la mateixa conclusió, però per camins oposadament diferents.
    Aire fresc said...
    Si si aquestes eleccions de 2011 seràn alegres, a més del de sempre PP, PSOE, UM i PSM, hi haura un Independent del PP a S'alqueria, un Independent del PSOE a Cala D'or.

    Miquel Amengual ha fet feina la cap de premsa de l'ajuntament aquest dos dies, ahir a sa Foganya de Ultima Hora sortia el segón batle que donave sang, i avui surt els rumors que tu i la gent del PP heu escampat del partit independent controlat per volsaltres a s'alqueria blanca.

    Hi ha nirvis i po a perdre la cadira¡¡¡¡¡¡
    Miquel Amengual (M.A) said...
    T'agraïria, señor/a Aire fresc, que no m'englobis dins el Partit Popular, no hi estic ficat ni tenc cap carrec ni cadira, som un simple simpatitzant que intenta informar-se de les coses abans de publicarlas en perjudici d'algú.

    Si insinuas que jo sabía que es publicaria res de l'artícle anterior al diari et puc jurar, que això no es vera, jo vaig publicar el meu artícle al blog i es veu que algú l'ha agafat per publicar-ne part d'ell al diari.

    Els rumors que jo he sentit per la vila, no diuen res de que aquest partit sigui "del PP".Si tu ho saps, i lo que dius es vera, només me queda dir "millor per nosaltres, com a simpatitzans del PP"

    Lo cert, es que, tot i que a nen Julià Vila no li agradi el que jo he escrit al meu primer comentari, es la pura realitat, aquest artícle intenta vendre una cosa que no es real ni factible cuant parlam dels qui parlam.
    Aire Fresc said...
    Miquel Amengual esta ben vist que ets del PP i el que vols confondre ets tu i els teus.

    Els rumors del partit independent de s'alqueria han sorgit del PP, i tu ho saps tu vares publicar el rumor i la cap de premsa va enviar a Ultima Hora els comunicats de la donació de sang, hi havia més gent que donava sang i no ha sortit a la premsa, i el rumor del partit independent.

    Realitat n'hi ha una la gent a Santanyí vol un canvi i sinó mira tot bé els comentaris que fa la gent en aquest blog.
    Miquel Amengual said...
    No et confonguis i intentis confondre els altres Aire Fresc, no pots englobar els pensaments de tot un poble per 4 o 5 comentaris fets sempre per les mateixes persones, ademés, et convid a que miris els resultats de l'enquesta que es fa a aques mateix blog, per ventura canviarias la teva opinió.
    Julià Vila said...
    A mi no m'agrada el que has escrit al teu primer comentari = cert
    Aquest article intenta vendre una cosa que no es real ni factible = cert
    Ambdues afirmacions no tenen cap relació.
    Per altra banda, "un simple simpatitzant" no defensa a ultranza, ulls clucs, i a mort (entre cometes), les segles d'un partit espanyolista.
    Tu ets un integrista radical del PP, i ens vols vendre que ets un "simpatitzant". Fes t'ho mirar.
    Sinó, prova de pensar, i explica- mos alguna cosa que el Partido Popular hagi fet malament,tant en el govern de'n Jaime Matas com en el de José María Aznar.
    Aire fresc said...
    Si si l'enquesta del dia que te varen dir que la manipulaves els vots en contra del canvi han turat de creixer.

    Valdria més fesis comentaris acord en amb les entrades i no propaganda del PP.

    Au venga
    Miquel Amengual said...
    Aire fresc, m'avorreixes, debatre amb tu es com un monòleg, i la veritat es que m'estim més veure els que fa en Buenafuente.....

    Coses malament del señor Aznar:

    Dur-mos a una guerra que ningú volia, aliançes amb Estats Units i Gran Bretanya oblidant-se del nostre país, no fer una aleshores molt necesaria reforma de l'IRPF i del mercat laboral, pujada escandalosa per culpa de l'euro, falta en la millora de pensions i prestacions....

    Coses malament del seño Matas:

    Basta mirar els diaris de cada día... m'estim més no parlar-ne perque no tenc res de bo per dir i lo dolen ja es veu al dia dia de la crònica d'actualitat.

    No som cap fanàtic defensor a mort del PP, símplement no he trobat cap notícia ni cap artícle a aquest blog que pugui ser presa seriosament i que realment expòsi algun problema amb objectivitat on es mostri alguna cosa important per poder debàtre en contra del PP de Santanyí, tot son invencions, rumors, suposicions, articles de premsa i totduna que s'expòsa alguna cosa per poder debàtre es talla "rama" i a una altra cosa.
    Aire Fresc said...
    Dons que fas esrivint tant i opinant tant en aquests blog, ets un des comentaristes més actius, poques coses més interessants deus tenir a fer.

    Te sembla bé el deute de l'ajuntament, els sous dels assessors, edificacions il.ligals i consentides....te sembla que no són noticies importants o ets tu que vols fer tallar la rama.

    Miquel Amengual ves a veure en Buenafuente fares bé.
    Miquel Amengual said...
    Pareix mentida, que després de la rèplica de l'artícle publicat avui dematí no hi hagi cap administrador ni el propi autor de l'article que s'hagi dignat a contestar o a afirmar-se del que ha escrit davant la meva rèplica. Això demostra lo fàcil que és tirar paraules al vent quan no reporta cap repercusió pel qui les llança.

    Aire Fresc, t'agraïria que quan parlis amb mi ho facis per debatre algun tema del blog, ja t'he dic que me cansas, no estic aquí per contar-te les coses importants que tenc o deix de tenir per fer, crec que això a tu t'importa poc. Anem a parlar desde el respecte i centrar-nos amb el que es ve a fer aquí, que no es altra cosa que debatre sobre els temas que propòsan els administradors i els lectors del blog amb les seves colaboracions.
    Admin said...
    La contesta a la teva replica ja estava inclosa dinsl'entrada:

    Un company, retirat del PP, ens va dir: "ningú més que el PP sabria governar a Santanyí". Nosaltres li volem dir, mira a Son Servera, a Campos i molts altres municipis on governava el PP amb il•lusió, ideologia i ganes va canviar el govern i demostren que la mediocritat actual pot ser superada sense gaire esforç
    Julià Vila said...
    Demagògia barata.
    I, a més, quan dius "ens van dir" o "Nosaltres li volem dir", de qui estam parlant.
    Qui sou?
    No vos deman els vostres noms i llinatges, poc m'importen. Però si parlau a títol col·lectiu, de quin tipus de col·lectiu es tracta?
    Perquè amagau ses vostres intencions? Que es tracta, de pura comandera?
    Si al manco es pogués entreveure algun tipus de ideologia, grup social o de pressió.
    Però el que tothom pensa és que sou els membres d'un partit polític (o n'estau estretament relacionats)amb l'única intenció de desgastar l'actual equip de govern, preparant el terreny per les properes eleccions.
    Aquests tipus d'estratègies em semblen lletges, no pel contingut de les "noticies" que publicau, sinó pel fet de no donar la cara.
    Aire fresc said...
    Ja ja i qui ets tu un renegat del PP o del PSM, tampoc se sap tu qui ets.

    Fa un dies vares escriure el següent: Respecto a su persistente reproche respecto al anonimato de los autores de comentarios en este blog me remito a lo que ya dije una vez: si queremos o no dar nuestros verdaderos nombres, es un asunto personal y privado. Aquí de lo que se trata es de opinar libremente a partir de un mínimo de respeto, pero libremente y sin pelos en la lengua. Se trata de confrontar ideas y propuestas, y de pensar libremente. Lo importante es la idea, el concepto y no quien lo firma. ¿Acaso cree usted que si un empleado del Ajuntament firma una opinión criticando con dureza al equipo de gobierno no le va el pan de cada día en ello? Lógicamente habría represalias. Los pseudónimos y el anonimato confiere más libertad a nuestras opiniones. Quizás eso usted no lo entienda, porque nunca ha sufrido el miedo que suponen los métodos mafiosos y caciquiles de esta derecha involucionista. Pero esto ya sería pedirle peras al olmo.

    I ara vols saber qui són els del blog, i qui deuen ser els del partit independent de S'Alqueria.
    Miquel Amengual said...
    Pero quins "molts altres municipis"?? que se vos omple la boca.... sobretot a Campos, que no han pogut acabar la legislatura sencera per culpa de lo de sempre, els punyeteros pactes que ho espenyen tot,encara que pels pels es va tornar a recomposar el dichos pacte, pero això son mes mostres de que NO CONVENEN ELS PACTES ANTINATURALS ENCONTRA DEL PP, que mos estau contant?????

    Ja no voleu parlar més dels serveis socials de Son Servera?? o de les 12 families que han trobat 6 mesos de feina gracies a l'Ajuntament de Santanyí i tambe tendrán dret a 6 mesos d'ajuda familiar al final del contracte de feina, això suposa tot un any de no pasar pena per la seva enconomia. Paraules senyors, massa paraules per no dir res....
    Julià Vila said...
    Aprèn a llegir, o ves a escola.
    He dit que no m'importen els noms i llinatges de ningú. Però si es tracta d'un partit polític la cosa ja canvia molt. O trobes que no?
    Els qui opinam aquí ho feim a títol personal. Són opinions de gent de Santanyí que no té perquè identificar-se. Però si un grup de persones intenten -mitjançant aquest blog- convencer-nos de la ineptitud de l'actual equip de govern, me pareix que si s'identifiquessin (com a grup, no individualment) tendrien molta més credibilitat.
    Però si a tu et sembla que no, et respecto l'opinió. Només faltaria.
    Miquel Amengual said...
    Això es una de les poques coses comunes que tenim en Julià i jo, un cosa es que en Julià vos digues lo de poder donar la nostra opinió de forma anònima i l'altre ben diferent es que vosaltres com a creadors i administradors no ho faceu, me pareix una broma de mal gust. Pero pentura n'Aire fresc ha aixecat la llebra, i jo no anava tan desencaminat quan ja fa molts mesos vaig afirmar amb rotunditat que aquest blog està creat per gent que pensa fer un partit polític a les pròximes eleccions i de ben segur que deuen ser els que volen crear "s'Alqueria pel canvi" o "convergencia del nucli de s'Alqueria" o alguna cosa similar....

    Lo que hem de tenir molt clar és una cosa, el partit independent que surtirà estarà format pels administradors d'aquest blog, aquests mateixos administradors que mos estan enganant a tots els ciutadans de Santanyí, mitjançant aquest blog i de forma anònima, però no paseu pena, tohom cull el que sembra. Vosaltres sembrau mentides.....
    Aire Fresc said...
    ses llebres no s'aixecan fins que les trepitjes sa cova
    M.A said...
    I en dir ses veritats, s'acaben ses amistats.......

    ( Es gracios lo de sa llebra eh aire fresc, tho hauras d'apuntar a un paperet)

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites