Bunyol del Llombards



Ens ha arribat aquest escrit d'un seguidor del blog. Aquest seguidor ens envia un altre queixa d'així com a quedat la plaça del Llombards, un altre fet que torna a demostrar la mala gestió que fa l'equip de govern PP en els doblers de tots en benefici dels seus interessos.

Ja sabeu que si voleu escriure només ho heu d'enviar a:municipidesantanyi@gmail.com

Aquest bloc és de tots, així que ja ho sabeu: tots a escriure!

¿Calia refer la plaça del Pou dels Llombards?

La veritat és que per deixar-la com ha quedat hagués convengut més no tocar res. Els dos aspectes que més ofenen la vista són els llums que s'hi han instal·lat i, amb un plus d'agressivitat, el monument-estàtua-bunyol que s'ha col·locat al costat de la carretera.

Cada cop que el veig m'és un cop de puny a l'estómac.

¿ Qui ha perpetrat aquest desbarat marmori?

¿Quin sentit té aquell caramull de blocs amb els tubs d'escapament incorporats enmig dels Llombards?

¿Quan s'ha convocat el concurs públic per dur a terme aquesta malifeta vergonyosa, aquesta aberració visual, aquest insult a la sensibilitat?

¿ Quants de doblers del Plan Espanya Canyí s'han esmerçat en aquest atemptat urbanístic, en aquesta maledicció bíblica que haurem de contemplar eternament, en no ser que hi hagi un altre pla d'inversions inútils i en posin un altre?

11 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    I perquè, igual que vareu fer amb el museu, no feis una enquesta demanant als ciutadans si ha quedat be o no la plaça del Llombards?? Perque la opinió d'un sol ciutadà no expressa l´opinió de tot un municipi. O teiu por de tornar a fer el ridicul espantos com vareu fer amb lo del museu, que vareu posar la notícia com una aberració del batle i la veritat es que l'enquesta ha demostrat una vegada més que els qui anau equivocats sou vosaltres i no l'Equip de govern del Partit Popular de Santanyí perque els resultats de l'enquesta a dia d'avui es molt clara:

    57,5 pensa que es necesari
    25,3 pensa que es necesari pero hi ha coses més necesaries
    i només un 17,2 pensa que No es necesari (això son els vots d'aquesta pobre gent del blog)
    Admin said...
    Miquel Amengual ens has de perdonar, però tornam a repetir que sembla que no entens res o no vols entendre, el que vol dir aquest senyor amb el seu escrit és ben clar, " La veritat és que per deixar-la com ha quedat hagués convengut més no tocar res".

    El sentiment que hi ha no és que la plaça hagi quedat malament, el sentiment és el no entendre el perquè s'han gastat 200.000 euros en renovar una plaça que estava bé així com estava per fer ne una de totalment nova amb un estil que consta asimilar per molt de llombardes ja que canvia totalment la fisonomia del poble del Llombards.

    En quant a l'enquesta demana tu als teus companys que governen perque no la varen fer ells abans de fer la plaça i haurien sabut el que pensaven els llombarders, i no fer una reunió quan totes les desicions de fer la plaça ja estaven preses per part dels que governen a Santanyí.

    Per altre part l'enquesta del museu ens sembla que no va tant malament com te sembla a tu, hi ha un total de 87 vots i entre la gent que troba que és necessari el museu i la que pense que no ho és o que ho és però pot esperar perquè hi ha coses més necessaries, només hi ha 13 vots de diferencia un 14,99%.

    I pel mateixos comptes que tu fas l'atre enquesta del canvi polític la diferencia del que si pensen que el municipi necessita un canvi és d'un 17,59% més que els que pensen que no necessiten un canvi polític, també deuen ser clars el resultats d'aquesta enquesta, la gent demana un canvi.
    Miquel Amengual said...
    Lo primer es que l'Equip de Govern de Santanyi no ha de fer cap enquesta perque a les eleccions del 2007 la gent del municipi va dipositar la seva confiança en ells i per tan no necesitan fer cap enquesta.

    Aquest sentiment que deis que tenen els llombarders, ens ho hem de creure perque vosaltres ho deis, però torn repetir, teniu por de posar una altra enquesta???

    ELS RESULTATS DE L'ENQUESTA SOBRE EL MUSEU SON MOLT CLARS, ESTAN A LA VISTA DE TOTHOM.

    Pels mateixos contes que jo faig, si haguesiu introduït una tercera opció a l'enquesta del canvi igual que vareu fer amb l'enquesta del museu el resultat seria totalment diferent, la cosa hauría d'estar així:

    A- Es necesari un canvi polític.
    B- No es necesari un canvi polític.
    C- Es necesari un canvi de la gent però no de color polític.

    D'AQUI PROPOS QUE ES FACI UNA NOVA ENQUESTA SOBRE EL CANVI POLÍTIC.

    Per acabar diré que estic content, perque me n'he donat compte que desde que escric a aquest blog s'ha ajustat molt la diferencia que hi havia entre el SI i el No del canvi polític.
    Admin said...
    Miquel Amengual questes mateixes paraules que tu has dit " Lo primer es que l'Equip de Govern de Santanyi no ha de fer cap enquesta perque a les eleccions del 2007 la gent del municipi va dipositar la seva confiança en ells i per tan no necesitan fer cap enquesta.
    " és lo que demostra la mala gestió de l'equip de govern i la seva prepotencia.

    A les eleccions de 2007 encara no viviem la crisis econòmica que estam visquent, l'equip de govern es va presentar amb un programa electoral sense contar amb la citada crisi econòmica, per això l'equip de govern es va voler fer fort enrevoltan se d'asessors amb grans sous, que si fos ara més d'un per la feina que far, agafar el telèfon i guanyar 30.000 euros ja estaria al carrer, però suposaria perdre el vot dels seus familiars al PP, per tot això és que l'equip de govern ha de adaptar la seva política a ajudar al ciutada a superar aquesta crisi econòmica que vivim, no ha de voler cumplir el seu programa electoral d'abans de viure la crisi econòmica, és necessari ajudar al ciutadà.

    Abans de fer la plaça del Llombards nova perquè alguns veïns, que tot el Llombards sap qui són, mai han estat d'acord amb la plaça vella, havien d'haver consultat als llombarders el seu parer.
    Julià Vila said...
    El PP mai perdrà el poder a través de les urnes. A les llistes del PSOE i PSM els hi manca gent amb carisma, no amb més aptitud ni capacitat de treball, simplement els hi manca la simpatia del poble.
    El que pot ser bé que passi, és que ells mateixos tirin la tovallola, o en tot cas, ja que degut a la disminució del volum d'activitat urbanística ara ja no existeix la possibilitat de apropiar-se de sucoses comissions, el caramel de "entrar a s'Ajuntment" ja no serà tan llépol.
    I, tots sabem (menys els radicals del PP) que no hi ha ningú que entri al mon de la política a través del PP, que ho faci per altruisme, només per servir al poble (Ara que torni el porc cridant "orellut").
    Des que el Sr. Vidal es posà al capdavant del consistori, mitjançant una sèrie d'estranyes maniobres i d'obscures traicions, hem anat costa avall i sense frenos, la gestió s'ha desenvolupat per inèrcia. I ara que està a punt de destapar-se tot es pastel, lo pitjor seria un canvi de govern. Que segueixin confiats, que tot s'arribarà a saber.
    Miquel Amengual said...
    Deixau de parlar com si la gent fos beneita, tothom sap parlar per ell mateix, no parleu pels altres, posau un parell d'enquestas i que sigui per una vegada la gent del poble que decieixi lo que esta bé i lo que no. De que teniu por??

    L'ajuntament fracciona l'ibi i el baixa fins a un 5% per la gent que ho pagarà abans del periode estipulat i ho CRITICAU i després també CRITICAU que no s'ajuda al ciutadà a millorar la seva economía en temps de crisis LA BASE D'AUQEST BLOG ES CLARA, CRITICAR TOT EL QUE FA L'EQUIP DE GOVERN DEL PP. PERQUE???? AMB FINALITATS PARTIDISTAS I NO OBJECTIVAS COM ENS VOLEN VENDRE.

    I lo mes lletj de tot, lo que tota la gent que llegeix aquest blog no pot sufrir i així sé que se ha transmès a molta gent del poble es que ho facin de forma ANÒNIMA, ja no hi ha ningú que es cregui que això es un blog plural de tota la gent del poble, lo cert es que hi ha un parell de persones, es diuen administradors, que han creat aquest blog amb un objectiu molt clar, ELECCIONS 2011.
    Anònim said...
    vosaltres també vos i heu posat d'hora.... i no vos quedau curts... i lo bo, que amb doblers dels ciutadans..
    Miquel Amengual said...
    Senyor anònim, pot demostrar el que diu, per lo que puc entendre esta diguent que l'equip de govern del pp de Santanyi està fent campanya electoral amb doblers públics? Si es així i vostè en te provas, l'anim a que vaji a denunciar-ho als tribunals però si no és així es molt covart per part seva fer aquest tipus d'acusacions de forma anònima, cosa que caracteritza molt a aquest Blog.
    Mart de Garriga said...
    Senyor Amengual,
    per moltes enquestes favorables al bunyol, o contràries a la llei de Boyle-Mariotte, que féssiu, el resultat seria el mateix: seguiria essent un bunyol impresentable i que hi diu tant en aquell lloc com els cans a l'església.
    Admin said...
    Un seguidor del blog ens ha fet arribar aquest comentari al nostre email:

    Com ja s’ha dit en el bloc i com molts LLombarders, pens que la recent remodelació de la plaça és un autèntic cop de puny al l’estómac: un bunyol excessivament il·luminat i totalment innecessari
    Anònim said...
    aquest bunyol del Llombards es
    per fer conjunt amb sa Coloma que
    teniu..... vaja coloma.....

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites