RESPETUOSA CARTA AL ALCALDE

Me dirigesc a vosté amb el meu català que és podría confondra amb l´idioma indul. I o faic perque desconeisc qui és el Regidor de Víes i Obres.

Ocupant part del carrer de Felanitx i part de la val.lorada Vía de Cintura, s´ha constrit un edifici de grosses dimensions, que a l´hora té un quants de pisos ocupats, a més de dos baixos amb comerssos.

El problema est quant les persones totes es veuen necesitades la patita rodona o les dites vies, ja que no hi ha passos de zebra pintats i sempre pens que podría haver-hí una desgracia que tots lamentariem.

Tal vegada no sigui ara el moment oportú. No ho sé. Pero quant vostè cregui que el moment acompanya, sería molt agraït per tots el veïns i més per als que allà viven o els que volen anar a un dels dos comerssos, o als dos, es pintassin els passos de zebra en benefici del vianants.

Semble que no és una feina molt costosa i el retràs en realitzçar aquesta , tal volta es degui a que vostè frecuenta poc aquel indret.

Li deman amb tots els respetes amb la seguritat de que tots li estaran molt agraïts.

Rebi la meva consideració.
Gori SUAU VIDAL.

2 Comments:

  1. Julià Vila said...
    I això no hagués estat molt més fàcil arreglar-ho amb una telefonada, o pegant un bot a s'Ajuntament?.
    Si el que li agrada és culejar s'ordinador al la plana
    http://www.ajsantanyi.net/contacte/index.html
    Hi trobarà la següent invitació:
    "Contacte amb nosaltres
    Des d'aquest espai volem millorar la nostra comunicació diària amb vosaltres, sentir-nos més a prop, comprendre els vostres problemes, aclarir els vostres dubtes i escoltar els vostres suggeriments. Ajudau-nos a donar cada dia un millor servei".
    Allà hi pot escriure amb tot el rimbombori peloter que vulgui qualsevol queixa o suggerència. El que crec és que per una estranya adicció al protagonisme s'estima més fer-ho des de aquest blog anti-Ajuntament.
    Anònim said...
    el batle nostro pel qui no el
    coneix es en : SI SI

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites