Aprovat per unanimitat



Com ha dit na Catalina Rigo la seva dimissió forçada ha començat a tenir fruits abans del que ella es pensava, avui a la sessió extraordinària del ple ha estat aprovada per una unanimitat la moció presentada per l'oposició, defensant el que sempr havia defensat na Catalina Rigo per S'Alqueria Blanca.

Com ha dit un regidor de l'oposició l'equip de govern és un castell de cartes, molt dèbil, avui ha caigut una carta, demá pot caure un altre.

El municipi de Santanyí és molt complicat, són 13 nuclis de població i els polítics i els que governen han de fer política per tot igual i els regidors que representen el seu nucli de població han de lluitar i fer tot el possible per la gent que els ha votat i han confiat amb ells, sino són forts i responsables per fer aquesta tasca, com ha estat na Catalina Rigo haguent de dimitir, per aconseguir uns objectius que beneficien el poble de S'Alqueri Blanca, el que han de fer és anar sen a casa seva.

14 Comments:

  1. Anònim said...
    I la casa del transfuga la tomaran o no, ara que no hi haura es nucli rural
    Miquel Amengual said...
    Ara ens podríau explicar que vol dir tot això, a part de recordar el programam electoral del PP per S'alqueria i també ens podriau dir si la gent s'ha interessat molt per això i quina afluencia de gent ha tengut el ple ja que es feia de manera pública i hi havia propaganda penjada per tot s'Alqueria.
    Aire Fresc said...
    A part de recordar el programa electoral del PP per S'alqueria, si això era el programa perquè no feien el que havien promés a les eleccions, i han consentit fer dimitir a una batlessa i que l'oposició hagi convocat un ple extraordinari.
    Perqùe l'altre any del Plan E no varen invertir res a S'alqueria i aquest any si, i no val dir perquè esperaven el plan e d'aquest any, perquè no es sabia si n'hi hauria un altre de plan e.
    Te parix que serà veritat que lle varande les normes la clasificació de nucli rural, com arreglaran el tema de la casa del exregidor?

    Miquel Amengual tu que saps tant dona una explicació.
    Miquel Amengual said...
    Ja hi tornam a se en que "jo que se tant". Mira tu si sé o no sé, que he demanat l'afluencia de gent interessada que ha acudit al plé al qual es convocava als ciutadans de S'Alqueria mitjançant cartells penjats pel poble i encara no m'ha respost ningú..... Hi devieu ser vosaltres o no??
    Matías Pizarro said...
    La sala de plens estava... plena. I no estic xerrant de periodistes. Curiablanquers i curiablanqueres. Crida l'atenció que a totes les preguntes que se varen fer i a totes les opinions que varen expresar per una banda l'oposició, pero per l'altra i més importantment, na Catalina Rigo, el batle no var contestar res. Res de res. Gens ni mica. O sigui que encara que se faci un ple dedicat exclusivament a s'Alqueria, pel PP no mereix el temps de xerrar-ne.

    El batle va agrair a na Catalina la seva feina pasada i a l'oposició haver recollit el seu programa electoral i ha estat tot.

    Alló del programa electoral des PP cau del seu propi pés. Si el govern des PP hagués minimament respectat el seu programa, la batl.lesa d'aquest partit a s'Alqueria no hauria sentit, ni dit, que la ùnica manera de que se faci qualque cosa al seu poble era dimitir.

    I, per cert, na Catalina va dir amb tota sa raó que la seva decisió ja donava fruits i que pasava el que mai havia passat: regidors de l'Ajuntament venguent a s'Alqueria i interesant-se per les seves necesitats, pressupost per fer festes etc... quan a ella fa poc se li va negar un pressupost de 200 € per festes del poble.

    I si tengués la conciencia tranquil.la el bat.tle amb el que ha fet a s'Alqueria no hauria actuat com ho ha fet avui al plé. Encara no resonaven les paraules d'en Toni Taconer que, per cert, li demanava an es batl.le que no "faci breu" com havia dit qu'ho faria pero al contrari s'extengui una mica i expliqui la seva visió de la situació que ens havia duit an aquest plé, el batl.le va començar a demanar "Vots a favor..." amb unes presses... Pero na Catalina va dir que tenia algo que dir... I, com ho destacà un asistent en surtir, el batl.le se va posar blanc. I va haver de sentir una intervenció que deixava molt clar que aqui no se tractava d'una problemàtica govern-oposició sino d'una companyera seva que sentia que el seu poble havia estat traït pel PP.

    Un altre pic, practicament encara estava xerrant na Catalina i el batl.le demanà "Vots a favor...". Jo volia intervenir per que na Catalina havia dit coses que demanaven resposta per part des batl.le i no vaig poder. Se va tancar es plé. Total: es ple va durar vint minuts, dels que va intervenir el PP enrevoltant a 1 minut i mig, i si hagués sigut per ells encara hauria durat bastant manco.

    Aixó es el que val s'Alqueria Blanca per es PP. 1 minut i mig.
    Aire Fresc said...
    Però com s'en poden riure dels cuariablanquers d'aquesta manera, el batle avui vota a favor de la moció presentada al ple, la cual una de les coses és retirar de les normes subsidiaries el nucli rural de Sa Taulera, i avui vespre a la reunió a s'alqueria diu que no ho retirara.

    Senyoys això no és serio.
    matías pizarro said...
    Jo no hi era, pero m'ho han contat... Si aixó es confirmés, seria molt greu. Tot i condicionant les opinions que segueixen a una confirmació oficial, not el següent:

    Hi ha hagut un Ple dedicat a una sèrie de reivindicacions dels curiablanquers.

    El batle no hi va dir res respecte a aquestes reinvidicacions i, encara les hagi votades, ja no me pareix correcte.

    I si tenia qualque reserva o argument en contra era el moment d'explicar-los. O es que per el batle els plens només son per gastarse 4800€? (avui ens ha sortit a 240€ per minut)

    Callar quan hi son l'oposició i els periodistes i xerrar després a una altra reunió: es per demanar-se quin respecte té el batle als electors, a la democracia local i si está a l'Ajuntament no per que cregui en aquests valors sino per que es a on s'ha d'estar per comandar.
    matías said...
    Un altre posibilitat es que el batle no s'hagi llegit la moció...
    Anònim said...
    El ple 4800 Euros, surt a 240 euros per minut, però l'avanç de les normes fetes així com ells volen 460.000 euros.
    Anònim said...
    Em permetreu intervenir, anit, estat present a la reunió dels veïns de s'Alqueria Blanca, especialment els veïns de Sa Teulera, i en cap moment el batle a mencionat el fet de que el nucli ja estigues aprovat, de la seva anul.lacio, tan sols, a parlat de que la decisió de fer-sa o no depèn lo primer de tot, dels veïns. I desprès del Govern i del Consell que ha de dar la seva aprovació
    I jo em demano, Peró no esta aprovat que no es farà?
    O les coses que s'aproven per unanimitat es poden tornar enrere?
    son coses que em deman, i si algú en pot confirma.
    Anònim said...
    Crec queda clar que s'Alqueria Blanca no esta gaire contenta amb l'Ajuntament, encare que ara mos o posin tot tan be.. son moltes coses per ara venir i voler mos curar de aqueixes ferides que ens han anat fent.
    Aire Fresc said...
    I a tot això el nou batle en Bernat Bover que diu¡¡
    Anònim said...
    Crec que en Bernat Bover, el pobre no te culpa de tot el que esta passant, ell per desgracia, no li devien haver pintat de aquesta manera, que tot devia ser de altres colors..
    Però domes es un pensament, no es una afirmació a res.
    Anònim said...
    si, el pobre bernat no en tè culpa, però ja ha assegurat el seu lloc de feina. Ell no en tè culpa de no tenir la formació ni la capacitat per ocupar un càrrec polític de responsabilitat, però no només és ell. De totes maneres, aquí els que manetgen el cotarro es mouen per darrera i no mostraràn la seva cara, pero vaja... alguns intuïm qui son... QUE DONIN LA CARA!! i no la facin donar a un cap de turc que han seduït amb una llepolía en forma de lloc de treball!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites