Tením el que ens mereixem?

Una altre escit d'un altre seguidor del Blog del Municipi de Santanyí. Que també dona a coneixer uns del rumors i comentaris que es senten pel Municipi encara que n'hi ha que fan les orelles sordes.

Que vos pensaveu que no ens costaría rés la dimissió forçada de la Batlessa a S'Alquería Blanca, idò un plat de faves,ella seguirà cobrant lo mateix, vos pensaveu que en Bover era tan boix per fer de Baltle per amor al PP en que mai havia militat o a l'Ajuntament de Santanyí, pobrets increduls de noltros, segurament els que no l'hagiu vist canviant bombetas o arreglar faroles a L'ajuntament, haviat el voreu, aixó fà oi al Rei porc, en temps de crisis i l'Ajuntament donant llocs de feine a dit una vegada i un altra, haviat no caldrá que hi hagui empressas al terme de Santanyí perque aquest coparà tots els oficis: Jardiners, picapedrers, ferrers, camions, eléctricistes, aixor no fà mes que animar a tots els que tenen empresses a tancar i anar a passar hores a l'Ajuntament, com jà hi ha molts, aixor sí cobrant. Ha arribat el punt de que so fagin mirar de veres o a veure si som tots nosaltres que mos ho hem de fer mirar per aguantar totes aquestas barbaritats que fan els politics del nostre municipi. TENIM EL QUE ENS MEREIXEM?

15 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Anar en contra d'això seria antinatural als temps que corren, ningú fa res per res i això s'ha d'acceptar. La mostra la trobam arreu arreu de tots els municipis i comunitats autònomas. Si parlam de Santanyí, i en comcret den Bernat Bover, que segons diu aquest comentari fa de Batle de s'alqueria per poder canviar bombetas de ses faroles en benefici seu, també hem de mirar els candidats dels altres partits com Unió Mallorquina i PSOE, que tant uns com altres, només per haver-se presentat a les eleccions per l'oposició ja els hi han donat carrecs a distintes conselleries i en el cas del señor del Psoe crec que es al Gover Balear, cobrant una mitjana de 50.000 Euros anuals. Jo trob que encara mos convé canviar totes les bombetes del terme i encara quedaran doblers per tornar-las a canviar quan es tornin a espenyar. Ja ho vaig dir un altre dia i també es una dita que empra molt en Julià Vila, s'ase no ha de dir orellut al porc.
    Anònim said...
    En contesta al teu comentari a jo lo que faci UM,PSOE,PP, no m'importa gens, jo com a ciutadà del terme de Santanyí el que m'importa es que es tirin els doblers d'aquesta manera, i si els altres ho fan malament noltros no hem de seguir amb aquesta dinàmica, la pregunta es: hem de mester que en Bernat,sutanito o menganito barati bombetes?, això es lo que m'importa a jo, me mare sempra m'ha dit que no tenc que mirar els altres, simplement que jo faci les cosas ben fetes.
    Miquel Amengual said...
    Jo, desde la meva ignorància,crec que una bombeta es canvia quan deixa de funcionar, per tant, es necessari canviarla si volen tenir llum a la zona.
    Anònim said...
    Tens raor en part, m'estranya amb els comentaris que fas que també no estiguis enxufat a la mama, tu saps que hi ha empresses que es dediquen a canviar bombetes i just et cobren el canviar la bombeta i realment saps que et costa canviar la bombeta, lo que no sabem es el que en costarà en Bover perque acopàs el cap per esser Batle i quin temps, l'haurem de mantenir, apart i si en Bernat no torna caure be a la Sala, hem de contractar un altre Bernat?, deu meu, perdonau.los perque no saben el que es fan.
    Miquel Amengual said...
    Complicas massa les coses anònim, no se si ho fas apòsta perque tu no xupas de la mama i t'agradaria xupar-hi o perque realment pensas el que dius. La veritat es que si miram l'historial de la gestió del PP de fa 30 anys a dia d'avui, crec que mai s'havia canviat a cap batle pedani abans de les corresponents eleccions, per tant, siguent aquest un cas tan aïllat no se perquè li donas tanta importància ni quins interessos hi pots tenir.
    Desgraciadament per jo, et puc dir que no estic xupant de la mama de la sala, però si poques, et puc asegurar que m'hi posaría totduna, i qui digui que no diu mentides.
    Aire fresc said...
    Per ventura perquè ès veritat que els temps canvien i també comença a canviar el Municipi de Santanyí, malgrat tu, Miquel Amengual vulguis fer veure que no és així.

    Tampoc mai havien hagut d'anar a recollir tiquets per anar al fogueró...
    Anònim said...
    Tu ho has dit, normalment pens primer abans de xerrar o escriure, diu molt poc al teu favor "i es que si poguessis et possaries a xupar", tu mateix admets com funciona la Sala i et puc assegurar que el meu ritme de treball i la meva manera d'esser mai en permetria entrar a un lloc de feine per el mero hecho de poder cobrar sense fer la meva tasca, gràcies a déu no tots som uns corruptes amb manca d'ideas i personalitat.
    Miquel Amengual said...
    El municipi de Santanyí SI que canvia, mai he dit que no canviàs, lo que no canvia es la gent, les ideas de la gent, no ens hem d'enganar, no tenim altre alternativa no només a Santanyí sino també a la Comunitat Autònoma i perquè no a l' Estat Espanyol. La corrupció hi es a tot arreu, pero la reflexió es , volem un partit net com una patena, lliure de corrupció però que ens du a la ruina econòmica, que es carrega els estudis dels nostres fills, que te 4.000.0000 de persones a l'atur, que no inverteix ni pren mesures per pal.liar sinó que dona pà per avui i fam per demà. O feim una capada i els ulls grossos i ens quedam amb un partit que ha rebut una presecució política per un parell de casos de corrupció aillats en comparació amb el nombre de militants en actiu que te, però que disminueix l'atur a 800.000 o 1.000.0000, que crea riquesa, que no perd el temps en coses innecesaries per desviar l'atenció y que fa feina pensant que ha de respondre a les necessitats dels ciutadans i no només a les seves pròpies i a les del seu partit? Sense dubte jo vull que governi un partit, no corrupte sino "corruptissim" mentres que respongui a les necessitats dels ciutadans i els doni una qualitat de vida que per desgracia a Espanya s'està perdent de cada dia més.

    Per cert, no volem més pactes de perdedors que només fan retrassar el creixement de la nostra comunitat perquè tenen feina d'entendrerse entre ells i els guanaya la comandera davant tot. El lema electoral de les pròximes eleccions del PSIB sera "ENTRE TODOS PODEMOS CONTRA EL PP" i del programa electoral ja en parlarem però lo primer es anar en cotra del PP per damunt els interessos dels ciutadans de Balears. Això hauría de ser corrupció, aquests pactes haurien de ser delicte de cadena perpètua.
    Anònim said...
    Veig que has acabat els arguments i lo pitjor has pixat fora de test, mesclas ous amb caragols, jo xerro de Santanyí. Ni PP ni PSOE ni PSM, xerro de un Ajuntament net i sa amb unes directrius claras i amb uns dirigents engrescats amb la seva tasca i no pensant tot el sant temps que han de fer per aguantarse al poder.
    Anònim said...
    Veig que has acabat els arguments i lo pitjor has pixat fora de test, mesclas ous amb caragols, jo xerro de Santanyí. Ni PP ni PSOE ni PSM, xerro de un Ajuntament net i sa amb unes directrius claras i amb uns dirigents engrescats amb la seva tasca i no pensant tot el sant temps que han de fer per aguantarse al poder.
    Aire fresc said...
    Tens tota la raó anònim, xerram de Santanyí.

    Miquel Amegual ja tens els tiquets per anar al fogueró?
    Miquel Amengual said...
    Si,ja les vaig anar a cercar l'altre dia, cosa que me pareix un encert total de la regiduria de festes perque lo que no pot ser es que una familia de 5 persones sen duguin 25 racions de cada cosa dins sa serrieta, jo he vist gent del poble amb tapes i tot per congelar sa panxeta, primer hi ha sa mare i demana per 5, despre el pare i demana per 5 més i així succesivament i això es una vergonya, gran encert lo dels tickets.
    Anònim said...
    Ja esta be,que a vegades fa vergonya veure qualque ciutadà que valdria mes que no sortís de casa seva però,batualmon, no importa ser ciutadans per omplir-se sa serrieta...
    Basta ser qualque caminer, que desprès en berenen una bona partida de dies...
    Aire fresc said...
    Si pero ara el que pasa és que hi ha families que tenen 25 tiquets, el dels fills, germans, cunyat, veïns... que no aniran al fogueró però si que han recollit el tiquet, igualment podran omplir la senae esteim com estavem....

    Ah a S' Alqeria diuen que hi ha per repartir 800 tiquets i només hi ha menjar per 400 persones.
    Anònim said...
    Quina vergonya el batle treura na
    Catalina per aquest Bernat.
    Et sortira ca aixo Miquelet...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites