Aquest dies a la premsa ha estat noticia la dimissió de la batlessa de S’Alqueria Blanca, Catalina Rigo.

Les opinions de la seva dimissió són diferents, per una part hi ha les que exposa l’ajuntament i per l’altre les que exposa la ex batlessa.

Com podem veure Diario de Mallorca va publicar les declaracions de Llorenç Galmés i Ultima Hora les declaracions de Catalina Rigo.

Per cert en Bernat Bover de tothom és sabut que no era membre del PP ni de cap altre partit polític.

Avui comença un any nou i una decada esperem que amb l’arribada d’aquest any i del nou batle a S’Alqueria també arribin tots aquest projectes que diu el segón batle del Municipi han d’arribar a S’alqueria.

Sense oblidar tot la resta del Municipi de Santanyí esperant que el futur deixi demostrar que hi ha gent capaç de gestionar aquest municipi molt millor que els que ho fan ara i que tothom doni un pas endavant per una Municipi de Santanyi millor.


Feliç 2010

Fonts: Ultima Hora, Part Forana, 31/12/2009
Diario de Mallorca, 30/12/2009

15 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Clar que si, hi ha gent com en Llorenç Galmés, que a les properes eleccions segur que comandarà a la Sala i moltes coses canviaràn. Estic totalment d'acord amb vosaltres. Santanyí vol unes ideologies que segueixin el patró actual però amb projectes joves i innovadors que incorporarà la nova junta local de Santanyí, al capdavant Llorenç Galmés seguit de tot un grapat de gent jove amb ganes de canvis, noves ilusions i projectes nous però conservant alguns pilars fonamentals que aportin experiència. No tengueu cap dubte Santanyiners, no hi ha cap partit tan preparat i amb tanta gent jove del nostre poble que tothom coneix com el Partit Popular de Santanyí. Com diu un conegut Santanyiner, "Si voleu viure bé votau el PP".

    Bon any per tothom i anem a voure si entre tots en lloc de criticar ajudam a portar la creu.

    Per cert, m'agradaria i estic segur que ens agradaria a tots els que llegim aquest blog que mos presentasiu a aquestes persones que vosaltres qualificau de capaços de governar millor que els qui hi ha ara, perque del panorama polític actual, a Santanyi no hi ha ningú mes que el PP que pugui governar amb garantíes.....
    Anònim said...
    Ja diras quines garanties són aquestes, si els seus mateixos dimiteixen perque no s'entenen entre ells. Quines garanties pot donar un partit que els seus cadidats han de dimitir per presions del mateix partit. Hi ara resulta que la persona que es va presentar a a les llistes no la poden veure i només és criticada per ells matixos.
    Miquel Amengual said...
    Senyor Anònim, vostè esta molt embullat i no sap el que diu, perque na Catalína ha dimitit de la pedanía de l'Alqueria Blanca no ha dimitit de la regiduría, per tant, segueix com vostè diu " a les llistes" del PP, informis ambans de parlar d'aquestes coses perque el veig molt verd.

    Lo que realment estic esperant es que algú doni una alternativa política, i si no la donan interpretarem el silenci com un "no hi ha alternativa política al PP".
    Anònim said...
    El que esta verd o no vol ho vol entendre és vosté, a la reunió informativa de la seva dimissió ho va deixar ben clar i a la premsa també, li han fet molta presió perquè dimitís de batlessa.

    Per altre banda aquestes garanties d'aquest equip jove del PP esper que un dels seus projectes sera el donar corda al rellotge de l'ajuntament i poder menjar el raim escoltant les campanades, no com ahir que no varen sonar.

    És que la regidora de festes no n'hi surt ni una de bé.
    Anònim said...
    Lao Tsé decía: “El mejor político es el que no existe” Porque; ¿qué sentido tiene elegir entre dos chimpancés?
    Julià Vila said...
    No és convenient començar a concretar posicionaments tan clars amb referències personals, demanant el vot per a les properes municipals. Podria esposar molts d'arguments carregats de raó pels quals el Sr. Galmés és (i serà) totalment inepte com a futur balte. Encara no és s'hora, ja arribarà sa campanya.
    El que els passa als talibans del PP, és que si es presentés qualsevol persona, qualsevol, no vull ofendre ningú, qualsevol beneitet de la vila, amb les segles del PP, seria un "jove innovador", i TOTS els que es presenten pels altres partits, TOTS, són inútils, ineptes, rojos, republicans, lladres, etc.
    Un dia d'aquests en aquest blog encetarem el cas d'un senyor que escenifica l'exemple més clar del que és el integrisme fanatàtic i radical respecte d'un partit polític: El Sr Cosme Adrover. El que la dreta d'aquest poble li ha fet a aquest home no té nom, és inqualificable.
    Ja que començam a parlar de pol·lítica amb noms i llinatges, qui millor que Don Cosme, per explicar el que es mou políticament dins Santanyí.
    La covardia, dolentia, traició i mala fe per una banda, i els delictes demostrables per l'altra evidenciaran aquest gran engany. Però encara no és el moment.
    Els diaris mallorquins n'aniran plens, però això serà un poquet abans de ses eleccions.
    Miquel Amengual said...
    DEMAGÒGIA pura i dura senyor republicà, el que vostè no entendrà mai (no se que te que veure don Cosme amb en Llorenç Galmés) es que els Santanyiners tenim tan clar el que volem que això l'oposició no ho pot sufrir ni vostè tampoc. En Llorenç, ha estat president de Noves Generacions de Santanyi, secretari de la junta local del PP de Santanyí, actualment es President de Noves Generacions del PP de Balears, President de la Junta Local del PP de Santanyi i Segon Batle de Santanyi. Li han regalat tot això? un inepte arribaria tan lluny???

    Senyor republicà, fins a dia d'avui s'ha posicionat en contra de prendre seriosament el que diu la premsa, ara mos diu que surtirà molta "merda" per la premsa abans de les properes eleccions,i jo li daman, a aquestes notícies Sí que els hem de prendre seriosament o hem d'esperar que vostè ens digui quines si i quines no??? DEMAGÒGIA PURA I DURA.

    Lo de que els que es presenten per altres partits son tot el que vostè diu, jo no ho se, pero el que si se, es que fins a dia d'avui i ja parlam de fá mes de 30 anys no ha canviat el govern de Santanyi, mos està diguent que la gran majoría de Santanyiners som beneïts que no sabem el que ens convé i anam a votar cegats com el bestiar???

    Guardis aquests discursos baratos senyor republicà, els Santanyiners tenim molt clar de qui som i això li pesi al qui li pesi sempre serà així, sabem el que volem i els santanyiners volem al PP a la Sala i a les Illes Balears i al Govern de Madrid, perque som i ens sentim Españols.
    Julià Vila said...
    Veig que comença a haver-hi nervis. Jo també som i em sent espanyol. No cal confondre espanyol amb nazionalista espanyol, nostàlgic del franquisme. Tots els partits, excepte el que vostè defensa a ultrança, s'han desmarcat obertament de la dictadura feixista.
    Arrieros somos... i en es cap trobarem ses voltes.
    Anònim said...
    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
    Julià Vila said...
    Resulta fácil insultar gratuitamente desde internet. Tiras la piedra, y escondes la mano, los insultos de "Anònim" califican a quien los profiere y no a quien van dirigidos. El administrador del blog debería eliminar este tipo de entradas.
    Una cosa es defender un posicionamiento político o descalificar por cuestión principios a un partido político. concreto (ese es mi caso)y otra muy diferente los insultos personales.
    Y ya que se permite el insulto gratuito: Sr. "Anònim", váyase a la mierda.
    Anònim said...
    I pot ser, que no sigui, l'únic-a regidor-a, que estigui fins els nassos de l'equip de govern, i aviat tenguem sorpreses....
    Anònim said...
    I pot ser, que no sigui, l'únic-a regidor-a, que estigui fins els nassos de l'equip de govern, i aviat tenguem sorpreses....
    Anònim said...
    M´han dit que a n´en Bover aquest li estàn anant bastant bé ses coses, ja que des de que l´han aficat amb males arts dins el mon de sa politica ja ha trobar feina, concretament de tecnic electriciste a s´ajuntament de Santany ?????????, això està bé sr Vidal, paga de pedaneo i de funcionari per tornar favors, així anam .
    Aire fresc said...
    Lo que són les coses en Bover fa dos dies que hi esta, no s'ha presentat mai a unes eleccions i ja és batle i té feina a l'ajuntament, i els del PSOE de Santanyí fa deu anys que s'hi peguen, tenen el Govern i el Consell, i no n´hi ha cap que ocupi cap carrec ni lloc de feina.
    Anònim said...
    A mi em pareix que amb 18 millons de euros de deutes i 460mil euros de interesos cada any (tot això desde que ha entrat en Miquel Vidal) ja es ben necesari un canvi...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites