Ple extraordinari pel desgavell.


Dia 20 de gener Diario de Mallorca va publicar aquesta noticia, el títol ja ho diu tot “ Pleno extraordinario por grave desgobierno” , el govern de l’ajuntament de Santanyí es un DESGAVELL.


D’aquesta noticia podem treure dues idees:

1.- La exbatlessa i actual regidora del PP, Catalina Rigo ha presentat la seva dimissió criticant el batle de Santanyí, per això pensam que les relacions entre ells no són molt bones i com és natural efecte a la gestió de govern i provoca aquest desgavell.

2.- Que els periodistes ja deuen començar estar una mica cansats o embafats, com molts de veïns de S’Alqueria Blanca i Santanyí d’aquesta lluita constant i crítiques que manté l’ajuntament de Santanyí amb la Gravera Sa Creu, com bé es pot veure a la noticia “ criticando en esta ocasión” i segurament no serà la darrera ocasió.

Dijous dia 28 hi ha convocat aquest ple extraordinari, que sembla serà força interessant.

3 Comments:

  1. Joan Vidal said...
    M'agrada perquè l'administrador d'aquest blog "se lo guisa y se lo come" ell totsolet.

    En primer lloc l'encapçalament de la noticia, si la podem anomenar així, és el punt de vista subjectiu del que ha cridat als periodistes, que per cert a s'Alqueria només la trepitja de passada ja sigui en cotxe o amb moto perquè per allà li veuen poc.

    En segon lloc l'administrador d'aquest bloc deu tenir uns poders similars als de l'Octavio Aceves ja que a partir d'una minuscula "noticia" de un paragraf, dotze ratlles en total, és capaç d'arribar a unes conclusions totalment disbaratades i partidistes:
    ...pensam que les relacions entre ells no són molt...
    Aquí no ens interessa la teva opinió home, volem fets demostrables i contrastables.

    ...els periodistes ja deuen
    començar estar una mica cansats o embafats, com molts de veïns de S’Alqueria Blanca i Santanyí d’aquesta lluita constant...

    Més del mateix. Opinions personals trets d'una noticia encara més subjectiva i interesada.

    Amb entradas com aquesta demostrau el tarannà partidista i interessat dels que estau darrera aquest blog, despre´s voleu fer creure al poble les excel.lències del mateix; la seva imparcialitat, la seva bona voluntat, voler el bé del poble...
    No em queda més que donar-vos les gràcies per demostracions com aquesta, perqué ses poques persones que encara no vos coneixen puguin tenir clar de quin peu vos calçau.

    Que tengueu un bon dia.

    PD. Joan Vidal i J.V sóm dues persones diferentes, evidentment éll escriu molt millor que jo.
    Julià Vila (J.V.) said...
    Es comença a fer evident que sempre som els mateixos que d'alguna manera "participam" en aquest blog.
    Els qui més intentam abocar opinions, més o menys argumentades, uns amb més clara vocació partidista i d'altres amb manco, però al cap i a la fi amb idees o conclusions concretes que exposam i proposam per al debat, al final arribam a la mateixa conclusió: Ens agradaria saber quins interessos polítics hi ha darrera d'aquest blog. No les persones concretes (això va quedar clar amb una patinada informàtica de l'administrador)sinó el tipus d'alternativa que suggereixen els qui redacten les entrades afirmant que "Necessitam urgentment un canvi"
    O, és que creieu tan poc en les vostres possibilitats que basau la hipotètica necessitat de canvi en la suposada ineptitud de l'actual equip de govern?
    Heu sentit parlar mai d'un terme que es diu "crítica constructiva"? No cal que digueu si col·locarieu fulanito o menganito de batle o de regidor, simplement que aporteu idees per millorar. O és que sou simples internautes franctiradors virtuals?
    Si sabeu que més de la meitat dels santanyiners son espanyolistes i de dretes, i el PP és el partit que més s'adequa a les seves expectatives, on queda el vostre respecte cap al joc democràtic?
    Semblau el diari El Mundo quan, a les ordres de l'extrema dreta espanyola, va organitzar el cop d'estat(amb la brunete mediàtica) per derrocar en Felipe Gonzàlez. El que m'agradaria saber, seguint el símil, és: qui és en Pedro Jota de la Vila?
    Admin said...
    Basta anar a fer una volta per s'alqueria blanca i escoltar la gent que diu, o les declaracions que va fer na Catalina Rigo pels motius de la seva dimissió, tothom que hi va anar les va poder escoltar o mira el video de les declaracions a la premsa. Na Catalina Rigo no té bones relacions amb els que governen.

    Per altre part el tema de la gravera només va sortir a un diari, i el periodiste diuen que té una gran amistad, de quan estudiava amb algú dels que governen a Santanyí, suposadament aquesta noticia no era interesada. Ens vareu demanar que la publicasim i la varem publicar, no voldreu que només publiquem els escrits que ens enviau algunes persones i altres no.

    I un altre cosa entrades publicam totes les que ens envia la gent, Miquel Amengual, Jaume Antoni Bonet, Gregorio Suau, i altres que ens demanen l'anonimat, pensam que hi ha bastante pluralitat i el blog no en critica cap ni les considera tonteries ridícules.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites