Més dins un calaix¡¡¡




Vist que aquests dos darrers dies el tema de la sanció que va quedar dins un calaix a la Conselleria d’ Industria , sort que no va ser publicat el dia dels Sants Inocents, perquè ningú ho hagués cregut, té tanta audiencia i participació, segurirem amb el temes que hi ha dins els calaixos de l'Ajuntament de Santanyí.

Dimecres dia 20 de gener, Diario de Mallorca va publicar una noticia fent referència a una ajuda, que va rebre l'ajuntament de Santanyí, de 168.000 euros, per modernitzar l' administració electrònica municipal, però sembla que els 168.000 euros deuen estar dins un calaix , si no han estat invertits amb altres coses, perquè no es veu aquesta modernització tegnològica.

Aquesta entrada igual que la de la casa de la ronda que no surt dibuixada a l' avanç de les normes subsidiaries, sería interessant que algú que ho sabiga, algú dels que governen o de l'oposició ho expliquin.

Font: Diario de Mallorca, 20/01/2010

10 Comments:

  1. M.A. (Miquel Amengual) said...
    Lo primer de tot, bones tardes....

    M'agradaría que en lloc de publicar la notícia amb un subratllat en vermell exosaseu un poc el problema, que si voleu, sabeu fer-ho, a les poques notícies bones que heu publicat, mai hi ha faltat la puntilleta de l'administrador.

    Primer, ens hauríeu de dir, que enteneu vosaltres per "modernitzar l'administració electrònica municipal"? A partir de que la gent ho entengui, despre podran valorar si s'ha fet o no aquesta modernització.
    Tenim un consistori, que igual que heu demanat mitjançant el señor Nuñez o els regidors del PSM, tots els sous del polítics i assesors també vos podran expedir algun document perquè el poseu al blog, on s'expliqui que s'ha fet amb aquests doblers i si s'han arribat a rebre algun dia, perque, coneguent el color polític estatal i Balear, per ventura mai han arribat aquests doblers. Vos convid a que vos informeu bé, i una vegada tengueu la certesa de que això es així, ens ho faceu saber a tots els ciutadans de forma clara.

    P.D: "El PSOE investiga" batuadeeeell, això serà blau, ja me pareix voure en Nuñez amb una gorra, una pipa y una "lupa" per davall ses taules de s'Ajuntament.....To Be Continued....
    Anònim said...
    "modernitzar l'administració electrònica municipal"? Molt sencill Miquel Amengual, per exemple en lloc de fer servir una web de l'ajuntament de Santanyí com un Blog, però sense poder publicar comentaris, i fer propaganda del PP, fer servir la web per poder fer tràmits administratius d'una manera segura i així facilitar l'accés a l'administració de l'ajuntament, i sobretot estalviar temps al contribuyent que ha d'esperar al funcionari que és a comprar al mercat.
    M.A.( Miquel Amengual) said...
    Tu vols dir que 168.000 Euros son per això? Me pareix un doi. De fet, no he vist cap diferència entre les pagines web de varis municipis de Mallorca en comparació amb la de Santanyí. Totes son del qui comanda, o dit d'una altra manera, publican les novetats que fa el consistori, i asociat a això el partit que comanda. Si posan "L'ajuntament de Santanyi fa un centre multifuncional al Llombards" aqui l'Ajuntament està governat pel PP, per tant no hi ha cap propaganda,es un fet real.

    Lo de la tramitació de documents, t'agrairia que em diguesis la direcció web d'un Ajuntament de Mallorca que ho faci, m'agradaria veure com és, i si realment val 168.000.
    Aire Fresc said...
    Vale dons perquè són aquests 168.000 euros M.A. per gastar los en sopas¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Tu que saps tant ho deus saber.

    Ah i te torn a demanar que penses de la casa de la ronda de Santanyí, d'aquest tema no dius res i per ventura és perquè saps molt.
    Aire Fresc said...
    Vale dons perquè són aquests 168.000 euros M.A. per gastar los en sopas¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Tu que saps tant ho deus saber.

    Ah i te torn a demanar que penses de la casa de la ronda de Santanyí, d'aquest tema no dius res i per ventura és perquè saps molt.
    M.A. (Miquel Amengual) said...
    Aquesta es la pregunta que hem de fer als que han publicar la notícia Sñor/a Aire fresc.

    En referència a la casa de la "ronda", no fa mal a ningú, no esta construida al cost de destruir cap zona verda protegida ni en cap zona de protecció especial, tampoc esta contruida a un penyasegat ni te cap escala que devalli directament a la mar, el lloc de construcció es pèsim, la vida hi ha de ser dificil amb l'enrenou del gran nombre de vehicles que circulen per les rondes (Gracies a l' Ajuntament per haver-les construides),no fa mala vista a ningú ni nosa a ningú, tampoc es propietat de cap trànsfuga ni de cap ex-regidor, ni de cap membre en actiu de l'equip de govern de Santanyí.... Si vols saber alguna cosa més, et convid a que vagis a l'Ajuntament i te n'informis i en el cas de que no et conveçi el que et diuen els funcionaris encarregats dels temas urbanístics, vagis a l'autoritat competent i formulis una denuncia contra l'Ajuntament de Santanyí per corrupció urbanística i una contra el propietari de la construcció.
    Aire fresc said...
    Vale segons tu, les lleis urbanístiques no són per respetarles.

    Agència Disciplina Urbanística

    agencia@conselldemallorca.net
    Anonimo said...
    Si el propietario de la casa no presumiera de que el ha hecho la casa porque es amigo del alcalde, a lo mejor no se levantaria la liebre.
    M.A said...
    Ai companyero que hi vas d'equivocat, ses llebres no s'aixecan fins que les trepitjes sa cova, per fer aixecar una llebra l'han de anar a cerca a nes jaç..... si me vols entendre ja m'entendràs.
    Anònim said...
    Que dius?
    Quina cova han trepijat?
    Sa de ses genetes.....ja ja

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites