Si l'entrada d'ahir xerrava d'una infracció urbanística a l'Alqueria Blanca, avui hem podem comentar una a Cala D'or. El video ho explicar tot.

També podria ser una bona cosa fer una reunió per explicar l'interés de fer el Nucli Rural de Sa Taulera a tots els veïns de S'Alqueria Blanca.

7 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    També va ser interessant la reunió que es va fer als caladorers per explicarlos que tot està en ordre i que no es preocupin que tot és legal, de fet, surt una notícia al diari Ultima Hora, però com sempre, només posau el que vos interessa....

    Però be, tots sabem que això es un blog plural i lliure, sense cap interés polític....bla bla bla Però no diu el mateix de vosaltres un dels comentaris que heu fet recentment al facebock de Cala D'or Is not Santanyi on dei textualment "per DESGRACIA, molta gent de Santanyí creu en el PP" D'això sen diu un blog lliure i plural sense interessos polítics i totalment objectiu....... Això es el que hi ha Santanyiners...
    Aire fresc said...
    I la reunio amb els veïns de l'Alqueria quan la faran, Miquel Amengual tu que saps tant per ventura ho pot dir....
    Miquel Amengual said...
    I per a que es suposa que s'ha de fer aquesta reunió amb els veïns de s'Alqueria???
    Aire fresc said...
    Per aclarir que el nucli rural no és per solventar la il.legalitat d`una vivenda, o perque no s`ha fet cumplir la sentencia del tribunal suprem que diu que la casa ha de ser derruida.
    Miquel Amengual said...
    I Això s'ha de fer als veïns de s' Alqueria??? no ho entenc, dec ser un poc curt però no ho entenc.
    Desde sa meva curtor, i no m'escolteu gaire, me pareix que els veïns de s'Alqueria hi tenen tant a veure com els de Santanyi o els de Cala Llombards, els qui realment han de ser reunits per comunicarlos el que passa son els propietaris de les finques afectades per aquest nou projecte.
    Anònim said...
    Si el que vol fer l'ajuntament de Santanyí és subsanar una i.legalitat urbanística, que la ratifica una setencia del tribunal superior de justicia, clasificant un terrenys com a Nucli Rural, pens que és ben necessari convocar una reunió per donar les explicacions oportunes a tots els veïns del municipi de Santanyí.
    Anònim said...
    No és una casa que volen legalitzar, són cinc, una és la de la sentencia, tres vivendes més del familiars d´una simpatitzat del PP que també li varen proposar se batlessa de s'Alqueria abans que en Bernat Bover, i encara un altre.
    I els que viven allà de tota la vida han de pagar les despeses per legalitzar cinc cases de simpatitzants del batle.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites